Vacature Docent of Instructeur Techniek 1.0 WTF 07118112 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Naam school
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Bergen op Zoom
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent of Instructeur Techniek 1.0 WTF 07118112 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
FTE
1
Omschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit 2 vmbo scholen: het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De Scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 1250 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.

In verband met een techniekproject zijn we binnen de Scholengroep op zoek naar 2 nieuwe collega’s. Dit kan op beide locaties zowel een Docent Techniek als een Instructeur Techniek zijn. Er zal in het kader van het project tussen de techniekteams op de scholen samengewerkt worden.

Docent Techniek (0,8 tot 1,0 fte)
Inschaling: afhankelijk van opleiding en ervaring schaal LB of LC.
Periode: zsm tot einde schooljaar, bij goed functioneren en verlenging van het project wordt de periode met een schooljaar verlengd.
- Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer die beschikt over een 2e graad bevoegdheid voor Docent Techniek of PIE.
- Je bent als docent op jouw vakgebied verantwoordelijk voor het aansturen van het leerproces en het overdragen van kennis en vaardigheden aan vmbo leerlingen in zowel de onderbouw als bovenbouw.

Instructeur Techniek (0,8 tot 1,0 fte)
Inschaling: conform het functieboek van OMO (schaal 8).
Periode: zsm tot einde schooljaar, bij goed functioneren en verlenging van het project wordt de periode met een schooljaar verlengd.
- Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met een opleiding tot instructeur in het VO of vergelijkbaar en een voorliefde voor onze doelgroep en het vak techniek (aandachtsvelden metaal- / installatie- bouw- en elektrotechniek).
- De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het overdragen van kennis en vaardigheden binnen door de docent aangegeven kaders. Je neemt deel (vak) overleg van docenten en instructeurs.

Informatie en sollicitatie:
Voor aanvullende informatie over deze vacature kunt u de websites www.sgboz.nl en www.omo.nl bezoeken. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Huibert de Jonge (directeur ’t Ravelijn) via h.jonge@sgboz.nl of 0167-525070 of Piet Antonissen (directeur ZWH College) via p.antonissen@sgboz.nl of 0164-672302.
Als u zich herkent in bovenstaand profiel, kunt u via www.omo.nl solliciteren middels het uploaden van uw motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan t/m 22 november 2018. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.