Vacature Docent maatschappijleer in Nieuwegein

Onderwijs

Over Cals College Nieuwegein

Naam school
Cals College Nieuwegein
Contactpersoon
Mevr. S. Vermeulen
Plaats
Nieuwegein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Cals College Nieuwegein
Cals Nieuwegein biedt onderwijs aan leerlingen met minimaal een havo-advies van de basisschool.
Kwalificatie, het behalen van een diploma, vinden we belangrijk. Dat zien we in samenhang met hoe je omgaat met anderen en met jezelf. We hebben een brede kijk op de schoolprestaties die je terugziet in allerlei extra mogelijkheden die we leerlingen bieden: cursussen, extra vakken, het tweetalig onderwijs, het technasium en ook het cultuurprofiel. We zijn tevreden als onze leerlingen zich op school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat om de ontwikkeling van de hele mens.

Vacature

Functietitel
Docent maatschappijleer 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,65
Omschrijving
Per direct zoeken we een docent maatschappijleer voor ziektevervanging in Nieuwegein tot ongeveer eind januari 2019, kan langer zijn. De lessen worden gegeven in havo 4 en vwo 5. 

Het Cals College Nieuwegein is een havo/vwo school met een grote tweetalige afdeling, gymnasium en technasium. In 2016 heeft het Cals College Nieuwegein het predicaat van Excellente school gekregen. 

Het Cals College is een school waar voortdurend en actief gewerkt wordt aan onderwijsontwikkeling. Binnen de kaders is er veel ruimte voor initiatieven die daaraan bijdragen. We verwachten van jou als docent dat je graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van het onderwijs, in de breedste zin van het woord. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en werken voortdurend aan verbetering.
We hebben een open blik naar buiten: nemen deel aan landelijke en internationale netwerken en laten ons onderwijs regelmatig bekijken door externe groepen, zoals het Europees Platform (TTO), cultuurprofielscholen en het technasiumnetwerk. In 2016 heeft de vwo-afdeling het predicaat Excellente school gekregen.
 
Voor leerlingen zijn er ook buiten de lessen om allerlei mogelijkheden om te excelleren, onder meer door het Tweetalig VWO (TTO), Chinees, U-talent, Technasium, versterkt talenonderwijs met Cambridge Engels, Goethe (Duits) en Delf Scolaire (Frans), de musical en allerlei vormen van internationalisering.
 
Er wordt klassikaal onderwijs gegeven met  moderne hulpmiddelen in een goed geoutilleerd gebouw. We geven lessen in een 65-minuten rooster.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je sollicitatie kun je, het liefst zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 november 2018, richten aan de heer J.M. Kwaaitaal via www.werkenbijcals.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.