Vacature Leraar Nederlands in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Nederlands 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het team Travel, Leisure & Hospitality zijn wij per direct op zoek naar een leraar Nederlands voor 0,2 fte. Je verzorgt lessen Nederlands aan studenten van de opleiding Sport & Recreatie, niveau 2. Wij zijn op zoek naar een leraar Nederlands die één dag per week bij ons komt lesgeven. De lesdag is nog in overleg te bepalen. 

Wij zoeken een collega met relativerend vermogen. Daarnaast kun je gestructureerd denken en handelen en heb je (bij voorkeur) ervaring in het lesgeven in het (v)mbo. Je kunt de lesstof verrijken vanuit eigen kennis en ervaring vanuit de beroepspraktijk en/of onderwijs. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan het team Travel, Leisure & Hospitality en de doelen die met elkaar gesteld zijn.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- hbo werk- en denkniveau;
- een onderwijsbevoegdheid Nederlands 2e graad (of in opleiding);
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten;
- relativerend vermogen?

Ben jij:
- direct één dag per week beschikbaar;
- een enthousiast begeleider van studenten in het 
  onderwijsleerproces;
- sociaal en communicatief sterk;
- positief ingesteld?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan  tot 1 augustus 2019 (einde schooljaar), met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.123,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór uiterlijk 19 november het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Monique Volkers (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-85 34308.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.