Vacature Mentor jaargroep 1 mavo/havo/vwo in Amersfoort

Onderwijs

Over Axia College (voorheen Mulock Fornhese)

Naam school
Axia College (voorheen Mulock Fornhese)
Contactpersoon
Dhr. Jasper van Zandwijk
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.
 

Vacature

Functietitel
Mentor jaargroep 1 mavo/havo/vwo 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
01-01-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8 - 1.0
Omschrijving
Het Axia College in Amersfoort is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde. Waarde die wij in elke leerling en docent zien. Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben. Het Axia College is een school met een bevlogen team dat elkaar kent en waar samenwerken belangrijk is. Samen zorgen wij ervoor dat de leerling het onderwijs krijgt dat bij hem/haar past.

Het Axia College heeft 3 locaties. Voor onze locatie Utrechtseweg onderbouw mavo, havo, vwo hebben wij per 1 januari 2019
twee vacatures voor:

Mentor jaargroep 1 mavo/havo/vwo (0.8 - 1.0 fte)

Het team bestaat uit hardwerkende, enthousiaste en professionele collega’s, die dagelijks het onderwijs verzorgen aan zo’n 120 leerlingen met uiteenlopende ondersteuningsbehoefte. De school is volop in ontwikkeling op het gebied van onderwijsvernieuwing, waarin we streven naar excellent onderwijs. Wij zoeken dan ook mensen die samen met ons de school naar een hoger niveau kunnen tillen.

Op onze locatie wordt er onderwijs gegeven aan de eerste twee leerjaren mavo/havo/vwo.
Na het vaststellen van het ontwikkelingsperspectief vindt de begeleiding zo dicht mogelijk bij de leerling plaats. Hier vervult de mentor (natuurlijk samen met vakdocenten) de belangrijkste rol. Een mentor is verantwoordelijk voor het onderwijs en stelt leerlijnen en groepsplannen op die aansluiten bij het gewenste uitstroomniveau. Er wordt bij ons op school gewerkt met een systeem waarin de mentor zo veel mogelijk lessen verzorgt. Zo heeft de leerling meerdere keren per dag contact met zijn mentor. In onze klassen zitten maximaal 12 leerlingen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Naast dat je bevoegd bent en goede lesgevende kwaliteiten hebt vragen we nog een paar vaardigheden:
* Je bent een daadkrachtige, stabiele- en open persoonlijkheid.
* Je hebt zin om mee te doen en denken in de ontwikkeling van het Axia College
* Je bent in staat om collega’s mee te nemen in de ontwikkeling van je lessen.
* Je bent de spil in de ontwikkeling van een groep leerlingen

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11 (cao PO)
Arbeidsvoorwaarden
Onze school valt onder Stichting Onderwijsgroep Amersfoort. De onderwijsgroep voert een vooruitstrevend en aantrekkelijk ontwikkelings- en beloningsbeleid. Binnen onze school zijn er veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen. De inschaling van bevoegde docenten vindt plaats in salarisschaal L11 (cao PO).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je enthousiast, stuur dan uiterlijk 19 november 2018 je sollicitatiebrief met CV naar Jasper van Zandwijk, afdelingsleider onderbouw mavo, havo, vwo (e-mail: j.vanzandwijk@axiacollege.nl). Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper van Zandwijk via 033-4659035 of 06-46844327.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 48.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.