Vacature Ben jij de groep 8 leerkracht die wij zoeken voor een school in Zoeterwoude?...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Viviƫn Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Ben jij de groep 8 leerkracht die wij zoeken voor een school in Zoeterwoude? 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Ben jij de bovenbouw leerkracht die graag leerlingen leert om in hun kracht te komen om op die manier de volgende stap te nemen in hun leven? Ben je creatief en vind je het leuk om de musical voor te bereiden met jouw klas? Lees dan snel verder!

Voor een school in de omgeving Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een juf of meester die een groep 8 wil lesgeven. Het is een school waar veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Brede ontwikkeling wordt gestimuleerd door middel naar de talenten van de kinderen te kijken. Het is de bedoeling om ze op die manier met een zo goed mogelijke gevulde rugzak naar de middelbare school te sturen. Kortom een school waar er veel geleerd wordt op veel verschillende manieren en leren van en met elkaar er belangrijk is.

Het is een fijne en gezellige groep 8 die opzoek is naar jou!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij bent in het bezit van een pabo diplomaDaarnaast beschik je over goede vakkennis en draag je dit met plezier over aan de leerlingen. Tevens bied je een duidelijke structuur en zorg je voor orde in de groep. Jij bent woonachtig in de regio Leiden of bent bereid hier naar toe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.