Vacature Leraar L11 observatie groep in Schagen

Onderwijs

Over Antoniusschool Schagen

Naam school
Antoniusschool Schagen
Contactpersoon
Mevr. Sharon Tjong a Hung
Plaats
Schagen
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Antoniusschool Schagen (so)
Dat ‘samenwonen’ kan inspireren tot vernieuwen, bewijst Kindcentrum Waldervaart in Schagen. Onze Antoniusschool voor speciaal onderwijs (so) werkt in dit gebouw intensief samen met regulier onderwijs, speciaal basisonderwijs en jeugdhulp.
Kinderen kunnen makkelijker overstappen naar een ander type onderwijs en ook gefaseerde instroom is mogelijk. We delen onderling kennis en spelen snel in op ontwikkelingsvragen van kinderen. Daarbij zetten wij onze specialistische expertise in. We kijken met een positieve bril naar kinderen en helpen kinderen hun zelfvertrouwen opbouwen.

Vacature

Functietitel
Leraar L11 observatie groep 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
z.s.m
Soort vacature
Parttime
FTE
0,2
Omschrijving
Wij zijn opzoek naar een leerkracht die les kan geven aan  de observatie groep 1/2. Je moet goed kunnen samenwerken met Parlan, je geeft les in een onderwijs-zorgklas. De leerlingen krijgen, een dag per week les en de rest van de week zorg. 

Wij zoeken een leerkracht die de kwaliteiten van kinderen ziet en deze volop benut, je bent in staat om goed te observeren en dit te kunnen weergeven in een verslag. Na een periode van ongeveer drie tot zes maanden moet het duidelijk worden naar wat voor vorm van onderwijs de leerlingen toe kunnen. Je bent voorspelbaar voor onze leerlingen en zorgt voor een gestructureerde leeromgeving. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
Pabo eventueel aangevuld met master SEN 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor vragen kan je contact opnemen met Chantal van der Raaij, 06-10428550.
Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen of bij ons op locatie te komen kijken. 

Kijk snel op www.werkenbijaloysius.nlvoor deze en andere vacatures, de functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. Groei als leraar L11 bijvoorbeeld door naar leraar L12 of ontwikkel je richting een andere functie zoals intern begeleider.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.