Vacature Adviseur Functioneel Beheer in Alkmaar

Onderwijs

Over Clusius College Alkmaar mbo

Naam school
Clusius College Alkmaar mbo
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Alkmaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

De wereld van het Clusius College is de wereld van het (voorbereidende) groene beroepsonderwijs. Met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Schagen en Grootebroek zijn we een grote speler in het Noord-Hollandse VMBO en MBO-onderwijs.

Onze missie luidt: "Het Clusius College: groen licht voor succes in een dynamische wereld". Ons onderwijs onderscheidt zich door aandacht voor natuur, duurzaamheid, voeding en leefomgeving. Voor de komende jaren zijn belangrijke speerpunten geformuleerd met daaraan gekoppeld concrete doelstellingen. Deze zijn onder andere; werken aan een duidelijke positionering, kwalitatief hoogwaardig onderwijs, verdere professionalisering van de organisatie.

Wist u dat het onderwijs dat gegeven wordt op de vestigingen van het Clusius College uniek is in Noord-Holland en dat er in heel Nederland maar 13 instellingen zoals het
Clusius College zijn?

Het Clusius College heeft op 8 plaatsen in Noord-Holland een vmbo-vestiging die een ’groen karakter ’ hebben. Kinderen die op de basisschool een vmbo-advies krijgen, kunnen hier op verschillende niveaus hun vmbo-of mbo-diploma halen. De vestigingen van het Clusius College zijn nog relatief kleinschalig, waardoor er veel aandacht is voor de ontwikkeling van onze leerlingen en studenten. Voor een vervolgstudie kunnen leerlingen met een vmbo-diploma van het Clusius College nog alle kanten op. Omdat het een brede opleiding is, kunnen zij net zo makkelijk naar een ROC als een studie vervolgen bij één van de mbo-opleiding bij het Clusius College. In Alkmaar, Hoorn en Schagen worden bij het Clusius College naast vmbo- ook mbo-opleidingen verzorgd.

Naast alle gewone algemeen vormende vakken besteedt het Clusius College op het mbo en in ons vmbo onderwijs, bijzondere aandacht aan natuur, leefomgeving, milieu, duurzaamheid, gezond leven en ondernemerschap. Er wordt daarbij gewerkt met dieren, planten, bloemen (design) en voeding. We kunnen met recht spreken van een ’groene’ opleiding.

Werken bij het Clusius College
De sfeer bij het Clusius College is beslist anders dan in een doorsnee VO of MBO-instelling. Ons onderwijs onderscheidt zich door aandacht voor natuur, duurzaamheid, voeding en leefomgeving. Dit vind je terug in de sfeer op onze scholen, alleen al door de aanwezigheid van dieren, planten bloemen in en bij de scholen. Tot het Clusius College behoren 8 vestigingen verspreid over Noord-Holland boven het IJ. Met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Castricum, Grootebroek, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Schagen zijn we een speler van formaat. De omvang van de vestigingen is verschillend, maar gemiddeld hebben wij relatief kleine scholen. Dat werkt prettig en draagt bij aan veilige werk- en leeromgeving. Je kent elkaar en je kent de leerlingen of studenten.
Leerlingen, studenten en medewerkers worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen en succes te ervaren in hun ontwikkeling, opleiding of werk. Onze medewerkers zijn bevlogen en voelen zich betrokken bij het Clusius College.

We werken samen met ROC van Kop van Noord-Holland door gezamenlijk opleidingen te organiseren en door onze samenwerking op het gebied van bedrijfsopleidingen in de Onderwijsgroep Noordwest-Holland. Kortom als het gaat om doorstroming naar een andere werkplek dan zijn er bij ons mogelijkheden genoeg.

Om een goede eerste indruk te krijgen van onze scholen, het opleidingsaanbod en ervaringen van leerlingen en studenten verwijzen we graag naar onze website.

Vacature

Functietitel
Adviseur Functioneel Beheer 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Omschrijving
Heb jij ervaring op ICT gebied en affiniteit met het MBO? Weet jij wensen vanuit het onderwijs te vertalen naar de effectieve inzet van applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
De afdeling Informatisering & Automatisering van het Clusius College is op zoek naar een:
 
 
Adviseur Functioneel Beheer (MBO)
(0,6 fte)
 
De afdeling I&A zorgt voor het functioneel beheer en de uitvoer van de ICT-voorzieningen waaronder hardware- en softwareproducten, communicatieapparatuur en servicediensten.
Als Adviseur Functioneel Beheer adviseer je over een effectieve en efficiënte inzet van softwareproducten binnen het MBO. Hierbij luister je naar de wensen van de gebruikers binnen het onderwijs en maak je de juiste vertaling naar software oplossingen. Tevens ben je bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen de MBO applicaties en werk je nauw samen met de collega’s binnen Functioneel Beheer die voor de inrichting zorgen. Daarnaast houd je collega’s en gebruikers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Over het Clusius College:
De wereld van het Clusius College is de wereld van het (voorbereidende) groene beroepsonderwijs. Met acht vestigingen zijn we een speler van formaat in het Noord-Hollandse vmbo- en mbo-onderwijs. De organisatie telt in totaal ongeveer 5.800 leerlingen en studenten en circa 750 medewerkers. De omvang van de vestingen is verschillend, maar gemiddeld hebben wij relatief kleine scholen. Dat werkt prettig en draagt bij aan een veilige werk- en leeromgeving. Ons onderwijs onderscheidt zich door aandacht voor natuur, duurzaamheid, voeding en leefomgeving.         
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat breng je mee?
  • HBO opleiding op ICT gebied
  • Analytisch vermogen
  • Probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk
  • Kwaliteitsbewustzijn
  • Bouwen en onderhouden van relaties
  • Affiniteit met het MBO (ervaring in het MBO is een pré)
  • Ervaring met Eduarte en Cumlaude Learning (ELO) is een pré
 
Je overziet het vakgebied integraal en bent in staat op heldere en in een voor iedereen begrijpelijke taal te communiceren over je vakgebied. Beschik je over de gevraagde competenties en vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
9
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische werkomgeving met bevlogen en betrokken collega’s. Een werkplek waar veel aandacht is voor de natuurlijke leefomgeving en duurzaamheid. De functie is gewaardeerd in schaal 9, cao mbo, maximaal € 3.704,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van jouw profiel en ervaring. Daarnaast biedt het Clusius College aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, flexibel in te delen vakantiedagen en een aanvullende ziektekostenregeling.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie en reactie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Danny van Gelder, manager I&A. Je sollicitatiebrief kun je ook aan hem te richten.
 
Solliciteren kan tot 20 november aanstaande door het aanklikken van de link  www.clusius.nl/organisatie/werken-bij onder de knop “Vacatures”.
 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.