Vacature Docent economie & ondernemen in IJsselstein

Onderwijs

Over Cals College IJsselstein

Naam school
Cals College IJsselstein
Contactpersoon
Mevr. S. Vermeulen
Plaats
IJsselstein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Cals College IJsselstein
Cals IJsselstein biedt onderwijs aan op het niveau van de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en op het niveau van mavo, havo en atheneum. We hanteren een brede kijk op schoolprestaties. Het behalen van een diploma (kwalificatie) vinden we heel belangrijk.
Minstens net zo belangrijk vinden we hoe je omgaat met anderen (socialisatie) en met jezelf (persoonsvorming). We streven ernaar dat onze leerlingen zich op onze school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat ons om de ontwikkeling van de hele mens. Op die manier worden onze leerlingen goed voorbereid op hun toekomstige plek in de maatschappij.
Binnen onze school kun je doorgroeien als blijkt dat je meer mogelijkheden hebt. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Je ontdekt wat jouw talent is en waar je kracht ligt. We versterken waar je goed in bent.

Vacature

Functietitel
Docent economie & ondernemen 
Plaatsingsdatum
9-11-2018
Met ingang van
1-12-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,84
Omschrijving
Docent economie & ondernemen, 2e graads voor 0,84 fte per 1 december 2018. De lessen vinden plaats in vmbo b/k leerjaar 3 en 4, voor vier dagen per week.
Wil je leerlingen enthousiast maken voor het vak? Stuur dan een sollicitatiebrief en cv via onderstaande link naar ons toe.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je sollicitatie kun je, het liefst zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk voor 24 november 2018, sturen aan mevrouw J.A.M. Warmels via www.werkenbijcals.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.