Vacature Leraar Spaans in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Spaans 
Plaatsingsdatum
8-11-2018
Met ingang van
1 februari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,35
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Horeca, Reizen & Dienstverlening zijn wij per 1 februari (onderwijsperiode 3) op zoek naar een leraar Spaans voor ca. 0,3 fte bij het team Luchtvaardienstverlening.

Je verzorgt per week 10 lesuren Spaans aan studenten op niveau 4, gedurende onderwijsperiode 3 en 4.Wij zoeken binnen het team Luchtvaartdienstverlening een collega met relativerend vermogen. Daarnaast kun je gestructureerd denken en handelen en heb je (bij voorkeur) ervaring in het lesgeven in het (v)mbo en in het bezit van een onderwijsbevoegdheid Spaans 2e graad. Je kunt de lesstof verrijken vanuit eigen kennis en ervaring vanuit de beroepspraktijk en/of onderwijs. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan het team en de doelen die met elkaar gesteld zijn. Je bent daarnaast digitaal vaardig en bent op samenwerking gericht.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- hbo werk- en denkniveau;
- bevoegdheid Spaans, 2e graad (of in opleiding);
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van dit schooljaar (tot augustus 2019), met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.123,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 3 december het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Angela Elting (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-85 34212.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.