Vacature Zorgcoordinator in Amsterdam

Onderwijs

Over Drostenburg

Naam school
Drostenburg
Contactpersoon
Dhr. Deen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Drostenburg is een school voor leerlingen met een chronische aandoening.

Een chronische aandoening wil zeggen dat onze leerlingen een speciale onderwijskundige hulpvraag hebben, als gevolg van een medische- of revalidatie problematiek.
Onze school kent een zevental leerroutes waarbinnen ons onderwijsaanbod vorm wordt gegeven. Dit wil zeggen dat er er op Drostenburg voor ieder kind, ongeacht de cognitieve mogelijkheden, een onderwijsaanbod is.
 
Voor de leerroute 1 t/m 5 (jongeren met een verstandelijke beperking) hebben wij ook een aanbod in de leeftijd van 12-18 jaar.
 
Onze school is gehuisvest in een prachtig gebouw en goed toegerust op de speciale doelgroep.  Tevens is er een aangepast zwembad waar zwemlessen en hydrotherapie gegeven worden en een uitstekende sportaccommodatie

Vacature

Functietitel
Zorgcoordinator 
Plaatsingsdatum
8-11-2018
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Profielschets vacature zorgcoördinator (0,6 FTE, 24 uur)
Op Drostenburg werken twee zorgcoördinatoren, ieder voor 3 dagen. Op dit moment zoeken wij, door het vertrek op termijn van één van de zorgco’s,  een enthousiaste nieuwe collega.
Je hebt uiteraard een gedragswetenschappelijke achtergrond. Maar daarnaast  zoeken wij een inhoudelijk sterke- en sprankelende collega met specifieke affiniteit voor onze bijzondere doelgroep (leerlingen met een lichamelijke beperking, meervoudige beperking of chronische ziekte). Naast een goede sparringpartner voor de collega’s is de zorgco de spil in de Commissie van Begeleiding en het Multidisciplinair overleg. Natuurlijk ben je als zorgco ook het visitekaartje van de school, omdat je het eerste contact met de ouders van nieuwe leerlingen hebt. In dit eerste contact presenteer je de school en maak je een inschatting of de aspirant leerling plaatsbaar is binnen de doelgroep van Drostenburg.

Algemene informatie over Drostenburg
Drostenburg is een  school voor leerlingen met een revalidatie- of medische hulpvraag. De school heeft voor deze leerlingen een breed onderwijsaanbod in zeven verschillende leerroutes. Hiermee heeft de school zowel een aanbod voor (zeer-) laagfunctionerende leerlingen als voor leerlingen met het uitstroomniveau VMBO-T en hoger.
Het schitterende gebouw waarin wij werken biedt ons veel mogelijkheden om te werken op basis van eigentijdse onderwijskundige inzichten. Naast onderwijs wordt er op Drostenburg  revalidatie aangeboden door Reade en is er verpleegkundige en onderwijs ondersteunende begeleiding door Cordaan. Naschoolse en vakantieopvang wordt door ‘Happy2Move’ verzorgd.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wij zoeken een kandidaat met een gedragswetenschappelijke achtergrond en met name ervaring in het werkveld van kinderen/jongeren met een meervoudige beperking.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
11
Arbeidsvoorwaarden
Een functie in onderwijs-salarisschaal 11 op de leukste school van Amsterdam met 190 fantastische kinderen en jongeren en 100 geweldige collega’s! Binnen de school is er sprake van een goede begeleiding en coaching; binnen het schoolbestuur Orion zijn er uitstekende scholings-mogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie
U kunt uw sollicitatie, voorzien van CV zsm. richten aan:
Jack Deen, directeur Drostenburg
j.deen@orion.nl

Gesprekken zullen plaats vinden in de middag van 13 december.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.