Vacature docent Engels in Utrecht

Onderwijs

Over St Gregorius College

Naam school
St Gregorius College
Contactpersoon
Mevr. Gerritsma
Plaats
Utrecht
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het het St Gregorius college is een school in de binnenstad van Utrecht. De leerling staat centraal. Ons doel is dat iedereen zich snel thuisvoelt binnen onze school. We willen leerlingen helpen het maximale uit zichzelf te halen. Met een enthousiast en betrokken docententeam doen we er alles aan om hun ontwikkeling te ondersteunen en hen te begeleiden naar het eindexamen. Het St-Gregorius College: uitdaging en kwaliteit, midden in de stad.

Onze vwo/havo locatie is aan de Van Asch van Wijckskade 20 en de mavo en havo-kansklas locatie bevindt zich aan de Nobeldwarsstraat 9.

Wij bieden naast het standaard- programma veel extra's zoals Talent-uren, Internationale Stroom, uitwisselingen, Cambridge Engels, debatclub, werkweken en reizen. In de binnenstad zijn theaters en musea op loopafstand. We maken hier dan ook veel gebruik van.

Vacature

Functietitel
docent Engels 
Plaatsingsdatum
8-11-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 fte
Aantal uren
25
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Engels, bij voorkeur 1e graads, voor een 1 fte. De vacature is voor 15 uur reguliere formatie (dus met uitzicht op een vaste aanstelling), voor 10 lesuren is het ziektevervanging. Het is mogelijk om op een deel van de vacature te solliciteren.
De vacature betreft de volgende klassen: m1, havo-kans1, hv1, hv2, m2, h3, h4

Wij bieden:
  • een professionele stadsschool die voortdurend in ontwikkeling is met een plezierig werkklimaat
  • salariĆ«ring conform CAO VO
Functie-eisen
De docent die wij zoeken is een teamplayer en is gericht op ontwikkeling en vernieuwing.

Schoolprofiel
Het Gregorius College is een stadse school voor mavo, havo en vwo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en achtergronden. Vanuit de katholieke identiteit wil de school een gemeenschap zijn waarin de leerling centraal staat. Wij zijn op zoek naar een stevige docent die in de stadse schoolcultuur wil werken en die warm loopt voor een prachtige en pittige klus.
Op het Gregorius College wordt veel geboden: een internationale leerroute met versterkt Engels, een vrijeschool-leerroute, havo-kansklassen en ondernemend leren. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. De school biedt onderwijs op maat, kwaliteitsstages, extra aandacht voor de Nederlandse taal, persoonlijke ontwikkeling, projecten, samenwerking met de Universiteit Utrecht (dmv gastcolleges in de Gregorius Academie) en excursies. Er is een enthousiast team van docenten dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Pieter Datthijn, teamleider. Tel: 030 - 23 26 795

Schriftelijke reacties zijn welkom tot en met 18 november 2018 via a-mooijman@gregorius.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.