Vacature Docent Frans in Dronten

Onderwijs

Over Ichthus College Dronten

Naam school
Ichthus College Dronten
Contactpersoon
Mevr. M. Stroeve
Plaats
Dronten
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Een school is meer dan een plek waar onderwijs wordt geboden. Wij ondersteunen leerlingen om hun weg in het leven te vinden. Daarbij vindt het Ichthus College Dronten de kernwaarden en christelijke uitgangspunten van groot belang.
Respect voor elkaar, tijd voor ontmoeting en ruimte voor zingevingsvragen zijn onmisbaar voor een school waar ‘samen groeien’ centraal staat.
Wij zijn ook een school met een menselijke maat. Een school waar je iedereen kent en waarin je gekend wordt. Wij willen bovendien midden in de maatschappij staan en samen met ouders werken aan de toekomst van de kinderen.

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Plaatsingsdatum
8-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,56 fte
Omschrijving
Het Ichthus College Dronten is een school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. In totaal volgen ongeveer 950 leerlingen onderwijs. Zij krijgen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen door te leren op de manier die het best bij hen past. Daarom is gestart met leerroutes: doorgaande leerlijnen naar het mbo, hbo en wo. Wij bieden de vakroute (vmbo-bb/kb), de college-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (vwo: atheneum en gymnasium). Wij werken we vanuit de christelijke inspiratie. ‘Samen groeien’ staat bij ons centraal. In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Het doel is om een functie te vervullen die past bij de eigen kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Wij zoeken een docent voor het voorbereiden en verzorgen van de lessen Frans voor onderbouwklas 1,2 en 3 vwo en havo 4 en vwo 4 op onze hoofdvestiging in Dronten (Jupiterweg 25).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Een afgeronde lerarenopleiding met een eerste graads bevoegdheid of lerende hiervoor.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
* Aard dienstverband: ziektevervanging van vaste docent
* Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring
* Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met René Terhaerdt (teamleider bovenbouw), telefoonnummer: 06-54277297. 
Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande button.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.