Vacature Docent Engels in Ede

Onderwijs

Over ROC A12

Naam school
ROC A12
Contactpersoon
Mevr. Rianne Hogerhorst
Plaats
Ede
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden wij voor bedrijven en particulieren vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen ons Volwassenenonderwijs. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan EVC en VAVO. De studenten volgen bij ons een opleiding, op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd. We hebben vestigingen in Arnhem, Barneveld, Ede, Huissen, Veenendaal, Velp en Wageningen.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
8-11-2018
Met ingang van
07-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7
Omschrijving
ROC A12 is op zoek naar een Docent Engels
 
Vanaf 7 januari 2019 t/m in elk geval maart 2019 zoeken wij i.v.m. ziektevervanging een docent Engels voor 0,7 fte. Het betreft een docent Engels voor de opleiding van het team Defensie in Ede.
 
Functie:
Wij zijn op zoek naar een docent Engels met passie voor het vak en affiniteit met geüniformeerde beroepen uitstroomrichting Defensie. Weet jij als geen ander dit mooie vak op een enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal. Kom dan ons team versterken! Je verzorgt de Engelse lessen Engels  en de (beroepsgerichte) examinering voor de studenten van niveau 2 en 3 voor alle leerjaren BOL.
 
Profiel:
- Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Engels;
- Je beschikt over een motiverend vermogen en je kunt de student stimuleren en begeleiden in zijn ontwikkeling;
- Je levert een actieve bijdrage in het team door innovatief onderwijs te geven.
 
Competenties:
- Communicatief vaardig en pedagogisch didactisch goed onderlegd;
- Goede schriftelijke vaardigheden;
- Begeleiding en realisatie leerdoelen van studenten.
 
Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Inschaling vindt plaats volgens de geldende cao-mbo in carrièrepatroon LB.
 
Geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan vóór 26 november a.s. een motivatiebrief en CV naar de afdeling PSA;  via Meesterbaan.nl.
 
Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Jacqueline Hoetmer op telefoonnummer 06-44618930 via e-mail j.hoetmer@roca12.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.