Vacature Docent Nederlands 2e graad in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Contactpersoon
Mevr. J.C. Dekker
Plaats
Leiden
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.
SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van vmbo tot en met gymnasium. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege en het Visser 't Hooft Lyceum, en vijftien rooms-katholieke en protestants-christelijke basisscholen in de Leidse regio. De stichting telt ruim 9000 leerlingen en bijna 1000 medewerkers.

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
8-11-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Wilt u een grote bijdrage leveren aan de vele vernieuwingen in onze vmbo-wereld, dan zit u bij ons goed. Wij zijn Vmbo Boerhaavelaan, een school die altijd in beweging is op alle niveaus, van de basisberoepsgerichte t/m de theoretische leerweg. Vanaf klas 1 krijgen alle leerlingen al les in de praktijk profielen van de bovenbouw (Z&W, E&O, BWI, PIE en HBR) en bezoeken ze verschillende bedrijven. Kunt u de leerlingen motiveren door leerlingen zelf keuzes te laten maken en op eigen niveau in heterogene klassen te laten werken, bent u een energieke doener, dan bent u bij ons op het juiste adres!   
  
Wij zijn klaar voor de volgende stap en daarom zijn wij op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands voor 0,5 fte per 1 januari 2019 (eventueel eerder mogelijk). Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband. 

Bijzonderheden
  • De werkdagen zijn in overleg in te vullen.
Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer E. de Boer, directeur, per e-mail e.deboer@bonaventuracollege.nl.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl  of www.scoleiden.nl (link naar Meesterbaan).
De uiterste inzenddatum is vrijdag 16 november 2018.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.