Vacature Surveillant (tutor) – Amsterdam in Amsterdam

Onderwijs

Over Luzac College Amsterdam

Naam school
Luzac College Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. F. Slikker
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Surveillant (tutor) – Amsterdam 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
Per Direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
0-10
Omschrijving
Voor onze vestiging Luzac College Amsterdam zijn wij op zoek naar surveillanten (ook wel tutoren genoemd) voor verschillende schoolvakken, alle niveaus (mavo, havo, vwo) en alle leerjaren. Vakken zijn: Engels / Nederlands / scheikunde / wiskunde a/b / economie / maatschappijwetenschappen / aardrijkskunde en geschiedenis.
Je krijgt een oproepcontract waarbij het aantal uren en werkdagen in overleg wordt bepaald. Daarnaast krijg je een standaard uurtarief van  € 9,50 exclusief vakantiegeld en uitbetaalde vakantie-uren.

Jouw rol als Surveillant
Als surveillant ondersteun je het primaire proces van onze organisatie: het geven van hoogwaardig en effectief onderwijs. Luzac legt de lat hoog voor de leerlingen. Van 9 tot 5 zijn zij aanwezig op school zodat ze thuis geen huiswerk meer hoeven te maken. Om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen in de vakken die ze het moeilijkst vinden, geef je steunlessen in kleine groepen van maximaal vier leerlingen. Je doet op een activerende en motiverende manier.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Wat wij van jou verwachten
  • Je schept er plezier in lastige zaken uit te leggen;
  • Je bent in staat om de stof op verschillende manieren te benaderen;
  • Je bent bereid om onderwerpen telkens opnieuw en met geduld uit te leggen;
  • Je gaat samen met je leerlingen gestructureerd en doelgericht aan de slag;
  • Je communiceert op een prettige maar duidelijke manier de verwachtingen van de leerlingen;
  • Je werkt graag met leerlingen in het voortgezet onderwijs (12 tot 18 jaar);
  • Je bent proactief en zelfstandig;
  • Je informeert de staf en leerlingbegeleider proactief over aandachtspunten en benodigde extra ondersteuning voor de individuele leerling;
  • Je bent minimaal twee dagdelen per week beschikbaar (dit kan ook op één dag zijn);
  • Je dient de vakken op examenniveau (vwo 6) te worden beheerst.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat je van ons kunt verwachten
De manier waarop we ons onderwijs vormgeven onderscheidt ons van andere scholen. Wij zijn er op gericht ons onderwijs zo professioneel en efficiënt mogelijk te organiseren. Dit doen wij onder andere door korte lijnen met de staf en rector op de vestiging, je kunt altijd even binnenlopen.
Werken bij Luzac is werken voor een organisatie die voorop wil lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en volop in beweging is. Dit biedt onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden worden ieder jaar vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Wat Luzac doet
Luzac betekent kleinschalig particulier onderwijs (mavo, havo en vwo), waardoor we flexibiliteit en maatwerk kunnen bieden. Onze werkwijze is klantgericht: gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We maken graag kennis met jou
Als jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Deze kun je achterlaten door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en CV te sturen naar sollicitatie@luzac.nl. Geef in je sollicitatie duidelijk aan voor welke vakken en niveaus je in aanmerking wenst te komen. Mocht je meer informatie willen over de functie en werken bij Luzac, neem dan contact op met de vestiging via 020 671 40 04  en vraag naar Frederieke Slikker (Conrector).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.