Vacature Groepsleerkracht in Hilversum

Onderwijs

Over Stip Hilversum

Naam school
Stip Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Vermeulen
Plaats
Hilversum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De 14 openbare basisscholen, op 19 verschillende locaties, in Hilversum vormen samen Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum. Elke school, iedere locatie zelfs, heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Hoe verschillend de scholen ook zijn, er is veel wat ons bindt en er zijn veel gebieden waarop we nadrukkelijk de samenwerking zoeken. Onze gedeelde visie en missie geven de stichting als geheel én de scholen afzonderlijk richting en maken duidelijk wat onze leerlingen, ouders, medewerkers en partners van ons mogen verwachten.

Binnen Stip Hilversum denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen en reageren we pro-actief in plaats van reactief op de vragen van deze tijd. Wij geloven dat we op die wijze een krachtiger antwoord kunnen geven op de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft én krijgt. We sturen daarbij actief op kwalitatief personeelsbeleid, werkdrukvermindering en een proactief vervangingsbeleid.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
Stip Hilversum heeft de missie om goed en pluriform openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar, ongeacht afkomst, cultuur of religie. Elk kind verdient goed onderwijs. Met een goede opleiding gaat er een wereld voor je open.
 
STIP: Samen, Trots, Innovatief en Professioneel.
 
Onze school: De Gooise Daltonschool
Op De Gooise Dalton school gaan we uit van de mogelijkheden die leerlingen hebben. Dit bewerkstelligen we door te werken volgens de Daltonkernwaarden. Er wordt gewerkt in vrijheid, binnen bepaalde grenzen, waarbij de leerlingen een groeiende verantwoordelijkheid ontwikkelen. 

Wij streven ernaar om ieder kind zich optimaal te laten ontwikkelen. Naast het Daltononderwijs vinden wij het belangrijk dat kinderen kennismaken met: sport, de natuur, creatieve vakken, judo, muziek en nog veel meer. In verband met ziekte zoeken wij: 
 
Leerkracht groep 7 (1 fte)
(per direct tot eindschool jaar 2018-2019)
Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die: 
  • Beschikbaar is op maandag tot en met vrijdag;
  • Bevoegd is als leerkracht in het primair onderwijs;
  • Bij voorkeur ervaring heeft met werken in de bovenbouw; 
  • Een teamplayer is en graag samenwerkt met collega's; 
  • Een actieve bijdrage levert aan een goed (leer)klimaat en een prettige sfeer in de groep en op school. 
Wij bieden: 
  • Een fijne werkomgeving waar leerkrachten en leerlingen leren van en met elkaar;
  • Gedreven en betrokken collega's; 
  • Een baan met focus op het primaire proces; 
  • En team dat nauw samenwerkt om met elkaar af te stemmen op de ontwikkeling van het kind.
Naast het bovenstaande ben je op je plek in een enthousiast team met collega's die graag samenwerken. Als je een beginnend leerkracht bent bieden we je een intensief begeleidings- en coaching traject via de Stip Academie. 

Interesse?
Je kunt jouw sollicitatie onder vermelding van de school en functietitel sturen naar vacature@stiphilversum.nl. Voor vragen kun je contact opnemen Sharon Agenant op 06-57939473.  
 
Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.