Vacature Leraar Economische vakken in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Economische vakken 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,35
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Economie & Ondernemen zijn wij per 1 januari 2019 op zoek naar een leraar voor het team Administratie, Office- en Managementsupport voor ca. 0,35 fte. Mocht je geen lesbevoegdheid hebben, maar wel in aanmerking willen komen voor deze vacature, ook dan kun je reageren. 

Onze nieuwe collega verzorgt lessen aan studenten van de niveau 2 opleidingen financieel administratief medewerker en medewerker secretariaat & receptie. Je geeft diverse vakken waaronder het keuzedeel internationalisering en financiële en secretariële projecten en simulaties van Stichting Praktijkleren. Je draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- (bij voorkeur) een relevante onderwijsbevoegdheid;
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten; 
- ervaring met de toepassing van digitale leermiddelen;
- een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen?

Ben jij:
- leergierig;
- enthousiast over je vak;
- sociaal en communicatief sterk?

En:
- toon jij initiatief;
- kun jij goed samenwerken?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot de zomervakantie, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatie- en teamomstandigheden en goed functioneren. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.123,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 19 november het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Debby Greve (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-8503887. De gesprekken vinden plaats op donderdag 22 november. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.