Vacature Medewerker HR in Bussum

Onderwijs

Over Sint-Vituscollege

Naam school
Sint-Vituscollege
Contactpersoon
secretariaat
Plaats
Bussum
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Sint-Vituscollege en de Sint-Vitusmavo kennen een vriendelijke sfeer waarin leerlingen en personeelsleden zich blijkens jaarlijkse peilingen goed thuis voelen. De scholen werken zeer nauw samen en staan garant voor een optimale doorstroming van leerlingen van mavo/havo klassen en over de aansluiting tussen 4 mavo en 4 havo.

Het Vitus wil een school zijn met een ambitieus leerklimaat, waarin leerlingen ondersteund én uitgedaagd worden om hun talenten en capaciteiten verder te ontwikkelen. Er zijn veel activiteiten: sociaal, sportief, cultureel en creatief.

Wellicht is het Vitus de inspirerende werkplek die u zoekt.

Vacature

Functietitel
Medewerker HR 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
01-12-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Om de HR functie binnen het Sint-Vituscollege, de Sint-Vitusmavo en het Willem de Zwijgercollege samen met de HR-adviseur verder vorm te geven en onze professionals goed uit te rusten, zoekt de Stichting Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs in het Gooi (SIVOG) een
 
Medewerker HR
(0,4 fte)

Je bent de spil op de HR administratie in het Bestuursbureau van deze scholen en je werkt nauw samen met andere medewerkers en de salarisadministratie.  Je legt verantwoording af aan de HR-adviseur.
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van een goede personeelsadministratie.  Je bent een eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden over arbeidsvoorwaarden en cao. Je bent de schakel tussen medewerkers en salarisadministratie. Je verzorgt de correspondentie voor de afdeling HR.

Wij zoeken een enthousiaste en nauwkeurige collega, die:
 
In staat is om proactief en zelfstandig te werken en het leuk vindt om met een klein team veel verschillende werkzaamheden op te pakken. Je bent in staat om op het snijvlak van personeel- en salarisadministratie te werken en hebt een dienstverlenende instelling
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wij vragen:
 
Een collega met de volgende competenties:
  • Schriftelijk en mondelinge communicatief vaardig.;
  • Resultaatgerichtheid;
  • Nauwkeurigheid;
  • Zelfstandigheid 
    Daarnaast MBO + niveau (bijvoorbeeld een afgeronde opleiding HRM) eventueel aangevuld met relevante cursussen of andere relevante vakinhoudelijke opleidingen. Daarnaast vinden wij ruime relevante werkervaring, ervaring met personeelsinformatie-systemen (HR2day van Merces) en aantoonbare affiniteit met het onderwijs ook belangrijk.
  •  

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5 (maximaal € 2506,-)
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
Een salaris conform cao voortgezet onderwijs in functieschaal 5 (maximaal € 2506,-- afhankelijk van relevante ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kun je op donderdagen en vrijdagen contact opnemen met Hetty van Braam, telefoonnummer 06 10121302. Sollicitaties kun je tot en met 17 november 2018 verzenden aan h.van.braam@sivog.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.