Vacature Leraar Autotechniek in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Autotechniek 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het team Motorvoertuigen, Carrosserie en Tweewielertechniek zijn wij per direct op zoek naar een leraar Autotechniek voor 0,8-1,0 fte met passie voor de (internationale) autosport. Je verzorgt theorie en praktijk lessen binnen de autotechniek op de verschillende niveaus en leerjaren waarvan een aantal in de Engelse taal. Naast het lesgeven ben je studieloopbaanbegeleider en verricht je bpv-taken.

Als leraar ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Je draagt  jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving. Je bent in staat relevante ontwikkelingen in het werkveld te vertalen naar het opleidingsprogramma en onderwijskundige vernieuwingen op te zetten. In deze zelfstandige functie wordt er tegelijkertijd een beroep gedaan op je vermogen tot resultaatgerichte samenwerking. Relevante werkervaring in het mbo en/of in de autosport is een pré.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- passie voor de autosport;
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
- een relevante afgeronde onderwijsbevoegdheid of bereidheid deze
  te halen;
- up-to-date kennis over het vakgebied;
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?

En ben jij:
- iemand die snel kan schakelen;
- sociaal en communicatief sterk;
- praktisch en pragmatisch;
- flexibel?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

** Heb je nog geen onderwijsbevoegdheid, en wel interesse in deze functie? Kijk dan verder op www.deltion.nl/werken-bij/leraar-of-instructeur. Mogelijk kom je toch in aanmerking voor een baan als leraar bij het Deltion College.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.123,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze leuke functie? Solliciteer dan! Vul vóór uiterlijk 3 december 2018 het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne-Hilde Feijth (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-85 03212.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.