Vacature Docent Economie/ Bedrijfseconomie 1e graad in Heerhugowaard

Onderwijs

Over Trinitas College

Naam school
Trinitas College
Contactpersoon
Mevr. W. Schaveling
Plaats
Heerhugowaard
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Trinitas College is een brede r.k. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en lwoo. De school telt ca. 3400 leerlingen en 380 medewerkers. Behalve uit Heerhugowaard komen veel leerlingen uit andere plaatsen uit de regio.

Sinds 2006 is het Trinitas College gevestigd in twee fraaie nieuwbouwpanden, waar binnen het onderwijs kleinschalig is georganiseerd. De locatie Han Fortmann herbergt de sector havo-vwo, de locatie Johannes Bosco het vmbo. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen in een prettige en veilige omgeving uitdagend en inspirerend onderwijs te bieden waarin hun talenten tot ontwikkeling komen. We ondersteunen hen om prima prestaties te leveren. Er zijn veel acitviteiten binnen en buiten de lessen. De school scoort hoog in kwaliteitsonderzoeken.

De medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega's worden uitgebreid begeleid.

Vacature

Functietitel
Docent Economie/ Bedrijfseconomie 1e graad 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
Z.s.m
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,42 fte
Aantal uren
11/12
Omschrijving
Ben jij de docent Economie/ Bedrijfseconomie die onze leerlingen van Havo/vwo onder- en bovenbouw op betrokken wijze kennis van Economie/ Bedrijfseconomie bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Economie/ Bedrijfseconomie op 1e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft een functie van 11/12 lesuren (ongeveer 0,42 wtf). Tijdelijk voor de duur van de vervanging tot uiterlijk 31 juli 2019.

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Je kunt via onze website middels de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten. Bij het onderdeel ‘diversen’ is er de mogelijkheid om het C.V. en de motivatiebrief uploaden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.