Vacature Docent Geschiedenis en M&M in Arnhem

Onderwijs

Over Winford Arnhem

Naam school
Winford Arnhem
Contactpersoon
Dhr. A. Broens
Plaats
Arnhem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier scholen, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo en sinds maart 2015 Parkendaal Arhem.

Wij bieden onderwijs aan op VWO, HAVO en MAVO niveau in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht  Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool. Wij hebben in Breda ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal twaalf leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.

Scholing en opleiding
Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. 
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten
Voordelen van het lesgeven op Winford:
  • Kleine klassen
  • veel direct contact met leerlingen
  • geen overbodige bureaucratie
  • veel invloed op lesmethode en lesinhoud
Bijzonderheden
  • Particulier Onderwijs
  • kleine groepen, veel aandacht
  • geen overbodige bureucratie

Vacature

Functietitel
Docent Geschiedenis en M&M 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
1-2-19
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
6
Omschrijving
Vanwege de groei en instroom van onze school in Arnhem zijn wij per 1 februari op zoek naar een docent geschiedenis en M&M voor onze onderbouw. De uren zijn flexibel en goed te combineren met een andere baan in het onderwijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.