Vacature Docent economie 1e & 2e graads in Tilburg

Onderwijs

Over St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Naam school
St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg
Contactpersoon
Dhr. Ward van Pelt
Plaats
Tilburg
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Beschrijving
De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
De ambities van SOVOT zijn vastgesteld tot 2020. We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar opoenbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Vacature

Functietitel
Docent economie 1e & 2e graads 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0.4 & 0.8-1.0
Omschrijving
Ben jij een economisch talent?
Heb je enig idee hoe de financiële toekomst eruitziet? Wij ook niet. Toch gaan we onze leerlingen voorbereiden op het leven straks, ná het Beatrix College. Hier doen leerlingen onmisbare kennis en ervaringen op voor de toekomst. Dat nemen we bij het Beatrix College heel serieus: als wij ons werk niet naar behoren doen, krijgen leerlingen geen eerlijke start.
 
‘’Papa,  waarom krijg ik geen Iphone 8 voor mijn verjaardag?’’
Kinderen geven het geld van hun ouders soms wel tien keer uit. Als onze nieuwe docent economie maakt jou dit niks uit. Onze leerlingen zoeken een nieuwe gids die hun wegwijs kan maken in de wereld vol schaarste, begrotingen, rentepercentages en dat geldbomen echt niet bestaan!
 
Maar wat voor iemand past nou bij ons?
Jij kan lesstof op een verfrissende, uitdagende en enthousiaste manier overbrengen aan leerlingen in het derde leerjaar. Jij wilt en kan, bij wijze van spreken, morgenochtend beginnen voor een benoemingsomvang van  0,8 fte tot 1,0 fte.
 
Durf jij het aan om de generatie van morgen klaar te stomen voor de economische toekomst? 
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar w.vpelt@sovot.nl . Dit mag je doen ter attentie van mevrouw W.H. van Noort, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent economie’.
 
Als je nog vragen hebt over de vacature, bel dan met Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013-5711725.  
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.