Vacature Docent/mentor in Tilburg

Onderwijs

Over St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Naam school
St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg
Contactpersoon
Dhr. Ward van Pelt
Plaats
Tilburg
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Beschrijving
De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
De ambities van SOVOT zijn vastgesteld tot 2020. We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar opoenbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Vacature

Functietitel
Docent/mentor 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6
Omschrijving
 
Wie geef jij een eerlijke kans?
Wij hebben een kans voor jou. Een kans die niet voor iedereen is weggelegd. Wij zoeken niet ’gewoon’ een docent of een docent die ’ goed met leerlingen om kan gaan’. Wij zijn op zoek naar dé Epke Zonderland aan de rekstok, dé Marco van Basten op het veld of de Max Verstappen op het circuit.

Ben jij deze topper die zijn of haar grenzen verlegt? Dat is mooi, onze leerlingen zijn op zoek naar een docent die hen kan helpen bij het stellen van grenzen én wij zijn op zoek naar een docent die grenzen stelt.

Sommige leerlingen kunnen na de basisschool nog extra hulp gebruiken voordat ze naar een vmbo-school gaan. De Tilburgse Tussen Voorziening (TTV) is een tijdelijke stap tussen de basisschool en de middelbare school. Leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht, leren plannen, samenwerken en vergroten hun zelfstandigheid. Daarnaast krijgen ze extra les in taal en rekenen.

Om ons team te versterken, zoeken wij een sterke pedagoog, een veelzijdige didacticus en iemand die onder ‘teamplayer’ meer verstaat  dan het hebben van collega’s. Alles wat nodig is om onze nieuwe docent/mentor (0,6 fte) te zijn!

Oké, jij leest dit nu en denkt: dit kan ik wel. Je krijgt energie van onze uitdaging en hebt zin om samen ervoor te zorgen dat onze leerlingen allemaal ‘winnaars’ zijn.  Als je daarnaast nu óók nog een ervaren leerkracht PO bovenbouw bent of een docent VMBO basis-kader of zelfs ervaring hebt in het speciaal onderwijs, dan pas je misschien wel in ons team!

Schroom niet en stuur jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae tot 21 november 2018 naar w.vpelt@sovot.nl, ter attentie van mevrouw Anke Carels, onder vermelding van: ‘sollicitatie mentor/docent TTV’.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anke Carels, locatieleider TTV, telefonisch te bereiken op 06-29548316. Voor meer informatie kijk op: https://tilburgsetussenvoorziening.nl
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.