Vacature Docent natuurkunde 1e graads in Tilburg

Onderwijs

Over St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Naam school
St.Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg
Contactpersoon
Dhr. Ward van Pelt
Plaats
Tilburg
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Beschrijving
De Stichting Openbaar Voortgezet onderwijs Tilburg, verder te noemen SOVOT met de scholen
Koning Willem ll College, het Beatrix College en de nevenvestiging in het Reeshof College verzorgt openbaar onderwijs op de niveaus vmbo-tl/gl, havo en vwo voor meer dan 4.700 leerlingen uit Tilburg en omgeving.
De ambities van SOVOT zijn vastgesteld tot 2020. We gaan meer samenwerken en van elkaar leren, met als doel het bieden van innovatief, herkenbaar opoenbaar onderwijs, verzorgd door sterke en zelfbewuste scholen. Onze scholen rekenen niet af, maar bieden kansen aan leerlingen, maar ook aan personeelsleden. Werken bij SOVOT betekent van toegevoegde waarde kunnen (en willen) zijn.  We willen samen verder komen!

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 1e graads 
Plaatsingsdatum
7-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6
Omschrijving
Welke reactie roep jij op?

Bij het Beatrix College bereiden wij onze leerling op voor het leven straks, het leven ná het Beatrix College. Bij ons doen leerlingen onmisbare kennis en ervaringen op voor de toekomst. Dat nemen we bij het Beatrix College heel serieus: als wij ons werk niet naar behoren doen, krijgen leerlingen geen eerlijke start.
Per 1 januari 2019 zijn wij bij het Beatrix College op zoek naar een nieuwe collega docent natuurkunde. Krijg jij warmte van de omgang met leerlingen? Ben jij het licht in de tocht naar het examen? Breng jij leerlingen in beweging? Dan pas je misschien wel mij ons! 

Jij gaat dit schooljaar 0,6 fte aan lessen verzorgen binnen het eerstegraads gebied, waarna er uitzicht is op een vast contract.

Durf jij het aan om de generatie van morgen klaar te stomen voor de toekomst?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar w.vpelt@sovot.nl . Dit mag je doen ter attentie van mevrouw W.H. van Noort, rector, onder vermelding van: ‘sollicitatie docent natuurkunde'.
Als je nog vragen hebt over de vacature, bel dan met Eric Geurts, directeur bedrijfsvoering van het Beatrix College, te bereiken op telefoonnummer 013-5711725.  
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads