Vacature AVO Docent in AMSTERDAM

Onderwijs

Over Altra

Naam school
Altra
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
AMSTERDAM
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
AVO Docent 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Referentienummer
1959ME
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen? Wil je graag meer tijd voor iedere individuele leerling? Vind je afwisseling in je werk belangrijk, dan is deze vacature bij Altra jou op het lijf geschreven!
 
AVO Docent
voor 40 uur per week bij Altra, locatie Altra Waterland
 
Wie ben jij?


Lesgeven is je passie. Met jouw energie en didactische vaardigheden maak je van elke dag een bijzondere dag! Je bent vakinhoudelijk op de hoogte, maar vooral ook geïnteresseerd in je leerlingen. Je wilt les geven in kleinere groepen, met aandacht voor de individuele leerling, een “speciale leerling”. Op het Altra College zitten leerlingen met een diversiteit aan problemen, maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben mogelijkheden en talenten. We willen hen de kwaliteit bieden die ze verdienen, daar zijn goede leraren voor nodig. Wij zoeken jou!
 

Inhoud van je functie

Als AVO Docent ben je werkzaam binnen onze unieke school Altra College Waterland, waarin onderwijs- en jeugd & opvoedhulp met elkaar verbonden zijn. Je geeft les aan een klas van ongeveer 10 leerlingen. Je bent verantwoordelijk voor het geven van algemeen vormende vakken (AVO), Nederlands, Engels, Frans,  rekenen en wiskunde, maatschappijleer, geschiedenis en aardrijkskunde. Naast het lesgeven, ben je verantwoordelijk voor de leerlingbegeleiding en de onderwijsontwikkeling. Het is hierbij van belang dat je stevig in je schoenen staat, een bouwer bent en in staat bent om werk te zien en vervolgens op te pakken.
 
Functie-eisen
 
 • Je bent in het bezit van een eerste of tweedegraads docentenopleiding voor een van de vakken die bij Altra worden gegeven (zie voor meer informatie onze website bij “vacatures binnen onderwijs”);
 • Je hebt ervaring binnen het Voortgezet (Speciaal) Onderwijs;
 • Je hebt een goed klassenmanagement en je kunt orde houden;
 • Je beschikt over uitstekende didactische vaardigheden;
 • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent een stabiele factor voor de leerlingen, het team en de ouders.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en hebt een enthousiaste en positieve instelling
 
 Wat bieden wij?
 
 • Werken binnen een unieke organisatie met aanbod van zowel Onderwijs als Jeugdhulp;
 • Begeleiden van een hele leuke doelgroep;
 • Leuke collega’s, open en informele cultuur;
 • Dynamische functie en werkomgeving en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • De gewenste startdatum is 1 januari 2019 voor 40 uur per week. Het betreft een dienstverband tot 1 januari 2020, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden.
 • De CAO Primair Onderwijs is op deze functie van toepassing (schaal L11, minimaal € 2.639,- en maximaal € 4.228,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 
 Wat is er dan zo speciaal aan ons onderwijs?
Meer informatie over Altra vind je op http://www.altra.nl/onderwijs/speciaal-onderwijs/ons-onderwijs/
 
Solliciteren
 
Je motivatie en Curriculum Vitae ontvangen we graag uiterlijk 21 november 2018, via het mailadres werk@altra.nl t.a.v. mevrouw H. Aktas, Medewerker HR, onder vermelding van vacaturenummer 1959ME in het onderwerp.
 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw Diana van Sikkelerus, Schooldirecteur, op telefoonnummer 0299-666966. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.altra.nl
 
 
Deze vacature is zowel intern als extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur. Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaardprocedure bij indiensttreding. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.