Vacature Docent Dienstverlening & Producten, 2e graad (m/v) in Wijchen

Onderwijs

Over Maaswaal College

Naam school
Maaswaal College
Contactpersoon
Mevr. Ingrid Bekker
Plaats
Wijchen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Rector Henk Keijman: ‘School moet plezierig zijn, maar er moet vooral worden geleerd. De school is een leeromgeving, maar ook een ontmoetingsplaats.’
 
Het Maaswaal College is dé Wijchense school voor voortgezet onderwijs, hecht verbonden met de omgeving. De school heeft twee locaties, die elk een eigen sfeer en schoolklimaat hebben. Vanuit het motto ‘samen maken we school’ creëert het Maaswaal College samen met de gemeenschap van Wijchen een leer- en leefomgeving.
 
Het Maaswaal College is een brede scholengemeenschap in Wijchen, met een compleet aanbod aan opleidingen. Binnen de school werken betrokken medewerkers samen om goed onderwijs te bieden op twee locaties: een vmbo-locatie aan de Oosterweg en een havo/vwo-locatie aan de Veenseweg. Vanuit het motto ‘samen maken we school’ werkt het Maaswaal College samen met alle betrokkenen: leerlingen, ouders en de gemeente Wijchen. Ook heeft het Maaswaal College goede relaties met het bedrijfsleven, het basisonderwijs en de vervolgopleidingen. Door de samenwerking met diverse betrokkenen zet het Maaswaal College het onderwijsaanbod in een brede maatschappelijke context.

Zo krijgt de maatschappelijke stage een vaste plaats in het curriculum, kiezen leerlingen binnen het Maaswaal Plusprogramma voor verbreding op cultureel, sportief, creatief en maatschappelijk gebied. Als Unesco-school halen we de wereld de school binnen. In vaklessen en projecten komen de verschillende Unesco-thema’s tot uiting. Door het onderwijs in een brede maatschappelijke context te plaatsen krijgt elke leerling de ruimte om zijn talenten te ontdekken en zich te ontplooien, zodat alle leerlingen een passend diploma kunnen behalen en opgroeien tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers.
 
Bijzonderheden

Unieke kenmerken: 
Voor de leerlingen zijn er twee afzonderlijke, overzichtelijke locaties dicht bij huis. Elke locatie heeft een eigen klimaat, maar door intensieve samenwerking kunnen leerlingen ‘warm’ worden overgedragen als ze willen overstappen. 

Extra: 
Alle vmbo-T-leerlingen doen eindexamen in zeven vakken in plaats van zes.

Vacature

Functietitel
Docent Dienstverlening & Producten, 2e graad (m/v) 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
z.s.m.
Referentienummer
MWC-028
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,8 fte
Omschrijving
Het Maaswaal College te Wijchen zoekt voor de locatie Oosterweg zo snel mogelijk een:
 
 
Docent Dienstverlening & Producten, 2e graad (m/v)
Ca. 0,8 fte
 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het verzorgen van lessen dienstverlening & producten én keuzevakken aan leerlingen van het vmbo bovenbouw basis/kader.
 
Functie-eisen
U bent bij voorkeur in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid economie.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties en vaardigheden van belang: vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch competent, interpersoonlijk competent met leerlingen, met collega’s en met de omgeving van de school, communicatief vaardig, competent in reflectie en open staan voor de eigen professionele ontwikkeling en goed klassenmanagement.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2019. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.071 ,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal LB, cao vo).
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de afdeling P&O, telefoon 024-6487283. Meer informatie over het Maaswaal College kunt u vinden op de website www.maaswaalcollege.nl.
 
Solliciteren
U kunt tot en met woensdag 21 november 2018 reageren door op onderstaande button te klikken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.