Vacature Ambulant onderwijskundig begeleider 405009 in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Over SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)

Naam school
SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)
Contactpersoon
Mw A. Schouten
Plaats
Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

Vacature

Functietitel
Ambulant onderwijskundig begeleider 405009 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
1 maart 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 fte
Omschrijving
Groene Hart Lyceum, voor de havo- en vwo-afdelingen vanwege zwangerschapsverlof van 1 maart 2019 tot en met de zomervakantie.

De vacature kan na de zomervakantie een reguliere vacature worden.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
We zoeken een begeleider voor passend onderwijs, waarbij de begeleiding van leerlingen, hun docenten en ouders de belangrijkste taak is, net als het schrijven van ontwikkelingsplannen en het lezen van testen en het ontwikkelen van handelingsplannen daarbij. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u richten aan het bestuur van SCOPE, t.a.v. de heer A. Jharap, directeur Personeel, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 405009.

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A. Schouten, sectordirecteur Lyceum, tel. 0172-449510. Op de site www.groenehartscholen.nl kunt u algemene  informatie vinden over CSG Groene Hart, alsmede specifieke informatie over de vestiging Lyceum.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.