Vacature Vervanging in Amsterdam

Onderwijs

Over Pro Rege school

Naam school
Pro Rege school
Contactpersoon
Mevr. Pascal Riet
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
"Werken met kinderen is het mooiste wat er is. En op de Pro Rege School helemaal! Omdat je telkens weer nieuwe dingen leert. Van en met elkaar. Mag vallen en opstaan. Precies zoals we dat onze kinderen leren."Open, betrokken en optimistisch!
Dat zijn onze kernwaarden. 
Op de Pro Regeschool is iedereen altijd van harte welkom. Zijn we eerlijk tegen elkaar en tegen onszelf. we vertellen waar we goed in zijn, wat nog beter kan en wat we nog kunnen leren. Bang om fouten te maken zijn we niet. Deze geven we gewoon toe. Want juist daar leer je van!
We houden onze ogen open voor nieuwe ontwikkelingen. En leren heel graag bij! We staan open voor nieuwe ideeën. Van kinderen, van ouders en van elkaar.
We kijken met een open blik naar elkaar. En zijn hierbij altijd alert op aannames. Want met aannames komt niemand verder.
Wij geloven in kinderen en denken altijd in oplossingen. Je bent op school om te leren dus leren wij een kind vooral te kijken naar wat hij al kan en benadrukken het woordje 'nog' als iets nog niet helemaal lukt. Wij houden van een grapje e delen met plezier onze kracht en goede ideeën met elkaar. Wij benaderen elkaar altijd positief want dat werkt beter en is gezelliger bovendien. Bij ons op school mag je trots zijn op wat je bereikt. Wij zijn in elk geval trots op jou. En wat wij echt fijn vinden? School. Want wij vinden leren leuk!

Vacature

Functietitel
Vervanging 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
1-1-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.8
Omschrijving
Voor onze prachtige en heel gezellige school zijn wij per 1-1 2019 tot het einde van het schooljaar op zoek naar die geweldig leuke meester of juf voor een van onze 3 groepen 4.
Omdat de huidige leerkracht aansluitend aan har bevallingsverlof haar ouderschapsverlof gaat opnemen zoeken wij vervanging tot aan de zomervakantie voor 4 dagen per week (dagen in principe in overleg).

Op dit moment hebben wij al in een flink aantal van onze 24 groepen leerkrachten die nog in opleiding zijn (Lio-ers en zij instromers). Vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar iemand met een lesbevoegdheid of iemand die al vergevorderd is in het opleidingstraject.

Kom gewoon een keertje langs en laat je overtuigen!!!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
afhankelijk van ervaring/opleidingsniveau

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties kunnen worden gericht aan Pascal Riet of Marlies Oonk; liefst per email

pascal.riet@amosonderwijs.nl
marlies.oonk@amosonderwijs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.