Vacature Docent Nederlands, 2e graad in Heerhugowaard

Onderwijs

Over Trinitas College

Naam school
Trinitas College
Contactpersoon
Mevr. B.H.M. Nouwen
Plaats
Heerhugowaard
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Trinitas College is een brede r.k. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en lwoo. De school telt ca. 3400 leerlingen en 380 medewerkers. Behalve uit Heerhugowaard komen veel leerlingen uit andere plaatsen uit de regio.

Sinds 2006 is het Trinitas College gevestigd in twee fraaie nieuwbouwpanden, waar binnen het onderwijs kleinschalig is georganiseerd. De locatie Han Fortmann herbergt de sector havo-vwo, de locatie Johannes Bosco het vmbo. Ons onderwijs is erop gericht leerlingen in een prettige en veilige omgeving uitdagend en inspirerend onderwijs te bieden waarin hun talenten tot ontwikkeling komen. We ondersteunen hen om prima prestaties te leveren. Er zijn veel acitviteiten binnen en buiten de lessen. De school scoort hoog in kwaliteitsonderzoeken.

De medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega's worden uitgebreid begeleid.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graad 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4000
Aantal uren
12
Omschrijving
Ben jij de docent Nederlands die onze TL en BL bovenbouw leerlingen van het vmbo op betrokken wijze kennis van de Nederlandse taal en cultuur bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Functie: Docent Nederlands, 2e graad
School en locatie: Trinitas College, locatie Johannes Bosco
Ingangsdatum: z.s.m.
Soort dienstverband: Tijdelijk, ter vervanging

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Nederlands op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft deels een reguliere en deels een tijdelijke parttime functie van 12 lesuren (0,4000 wtf).

Bij deze baan hoort een passende beloning conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op de Premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Je kunt via onze website middels de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten. Bij het onderdeel ‘diversen’ is er de mogelijkheid om het C.V. en de motivatiebrief uploaden.

Contactpersoon
Mevr. B. Nouwen
+31 0725741021
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.