Vacature Docent Aardrijkskunde 1e graads in Den Haag

Onderwijs

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Naam school
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Contactpersoon
Dhr. S. Zuiderwijk
Plaats
Den Haag
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 
Bijzonderheden
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. 
Vanaf het schooljaar 2017-2018 werken leerlingen op Sorghvliet in de klassen 2, 3 en 4 met een chromebook, in het schooljaar 2018-2019 zullen klas 1 t/m 5 met een chromebook werken. Docenten krijgen op die manier een extra hulpmiddel om gevarieerde en gedifferentieerde lessen te verzorgen.
Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.

Vacature

Functietitel
Docent Aardrijkskunde 1e graads 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
12-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4400
Aantal uren
11
Omschrijving
De vacature behelst de klassen 1 (1x), 2 (5x) en 4 (2x). In klas 2 hebben gedurende drie periodes les; de klassen lopen daar dus niet parallel. De vacature is verspreid over drie dagen en vier dagdelen: maandag, dinsdagmiddag en donderdagochtend. Van de kandidaat wordt zelfstandigheid verwacht: in klas 2 en klas 4 zijn er geen collega's met parallelklassen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Sorghvliet werkt met Chromebooks als digitaal (hulp)leermiddel. Docenten krijgen een chromebook tot hun beschikking.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Twee commissies met leden uit de sectie, schoolleiding, personeelsraad en leerlingenraad spreken na de eerste brievenselectie met vier kandidaten. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.