Vacature Docent voortgezet onderwijs in Oss

Onderwijs

Over Het Hooghuis

Naam school
Het Hooghuis
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oss
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 

Vacature

Functietitel
Docent voortgezet onderwijs 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
01-11-2018
Referentienummer
3163
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 0,8
Omschrijving
Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een pabodiploma? Wil je per direct aan de slag als allround docent in het voortgezet onderwijs bij ons in Heesch? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands, rekenen- en taaltraining, Mens & Maatschappij en Mens & Natuur. Daarnaast ben je mentor van een brugklas en begeleid je verschillende groepen leerlingen in rekenen en wiskunde in onze trajectvoorziening.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of een pabodiploma.

Jouw werkplek
Het Hooghuis (circa 5.200 leerlingen, ruim 620 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zeven locaties: zes in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: 'het geheel is meer dan de som der delen'. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

Het Hooghuis, locatie Heesch is kleine een school voor vmbo (theoretische en gemengde leerweg) en mavo. Er wordt op onze locatie niet alleen gewerkt en geleerd om na vier jaar de school te verlaten met een fantastisch diploma, maar wij geven onze leerlingen dan ook een goed gevulde "rugzak" mee. In die rugzak nemen zij onder andere hun persoonlijke groei, hun sociale en culturele vaardigheden, hun creativiteit, hun kritisch denken en andere 21e eeuwse vaardigheden mee, waardoor zij nog beter voorbereid zijn op het zelf regie kunnen voeren op hun toekomst. Meer over onze locatie vertellen we je via: https://www.hethooghuis.nl/heesch/over-heesch/wie-zijn-wij

Ons aanbod
Wij bieden een parttime baan (0,8 fte), tijdelijk ter vervanging voor nog onbekende duur.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. T. van den Broek
Functie: locatiedirecteur
Tel.: 0412 - 22 41 30

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.