Vacature Docent Z&W in Bladel

Onderwijs

Over Pius X-College

Naam school
Pius X-College
Contactpersoon
afdeling P&O
Plaats
Bladel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Werken in het groene hart van De Kempen

Het Pius X-College is een brede scholengemeenschap voor atheneum, gymnasium, tweetalig vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De school heeft een katholieke signatuur en is van regionale betekenis.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College op het eerste gezicht een middelgrote school. Het geven van een veilige en herkenbare plaats aan leerlingen en personeelsleden zijn belangrijke aspecten. Kleinschaligheid is terug te vinden in een tweedeling in de organisatie (havo/vwo en vmbo/praktijkonderwijs) en in het werken met teams. Zo kunnen leerlingen en personeelsleden zich thuis en geborgen voelen.

Het Pius X-College is een Brainportschool. Overheid, bedrijfsleven en onderwijs werken samen in wat men de triple helix samenwerking noemt om gestalte te geven aan Brainport:
• een regio
• een programma
• een manier van werken
• een merk

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden goed begeleid worden en dat er ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt van personeelsleden verwacht dat zij hun functie op professionele wijze uitvoeren en hierover verantwoording afleggen. Dit is onder andere vertaald in de gesprekscyclus (het voeren van ontwikkelingsgerichte gesprekken) en in het professionaliseringsplan.

Naast de cao wordt aan de personeelsleden school specifieke voorwaarden aangeboden, gericht op de professionalisering en duurzame inzetbaarheid.
Meer informatie over onze school vind je op www.piusx-college.nl
 
Het Pius X-College maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl

Vacature

Functietitel
Docent Z&W 
Plaatsingsdatum
6-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
15 lessen
Omschrijving
Wij zoeken per direct ter vervanging van ziekteverlof:
Een bevoegd docent Zorg en Welzijn voor de bovenbouw leerlingen van de afdeling vmbo. Tijdens de lessen begeleid je het leerproces en stimuleer je de leerlingen tot het leren leren.

De vacature gaat om 15 lessen en mentoraat ter vervanging van ziekteverlof binnen de afdeling Zorg en Welzijn. Binnen deze afdeling wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden. De vacature is bij voorkeur gericht op het vakgebied Mens en Zorg (EHBO, ziektebeelden en de oudere doelgroep). Ben je een ervaren docent op het gebied van consumptief/voeding, organiseren van activiteiten, veiligheid en milieu of een ander vakgebied wat een relatie heeft met het vak Zorg en Welzijn, nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren. De voorkeur gaat uit naar een ervaren docent die ook het mentoraat kan overnemen.

De 15 lessen staan gepland op maandagmiddag, dinsdag en donderdagmiddag. Het is van belang dat je op deze dagen beschikbaar bent.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Ben jij:
  • een bevoegd docent zorg en welzijn met passie voor dit vak?;
  • creatief en kun je flexibel met een lesmethode om gaan?;
  • ervaren met het mentoraat?;
  • per direct inzetbaar op maandagmiddag, dinsdag en donderdagmiddag?
Heb je daarnaast ervaring in het onderwijs en de doelgroep leerlingen vmbo? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en curriculum vitae.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijk contract ter vervanging van ziekteverlof. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal LB (minimaal € 2.662,00 en maximaal € 4071,00 bij 1,0 fte).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij je in deze vacature dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie vóór 19 november a.s., maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk, t.a.v. Maartje Dolkemade (hoofd P&O) via Meesterbaan. Na 19 november a.s. ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor de eerste sollicitatiegesprekken. Het eerste sollicitatiegesprek wordt gevoerd met de directeur onderwijs, teamleider en sectievoorzitter. Bij een positief advies volgt een tweede sollicitatiegesprek met de directeur personeel en hoofd P&O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.