Vacature Conci?rge in Rotterdam

Onderwijs

Over Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Naam school
Thorbecke Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Afd. Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Thorbecke Voortgezet Onderwijs is een openbare scholengemeenschap met vier locaties. In Rotterdam zijn er drie: Thorbecke Prinsenlaan (havo vwo), Thorbecke Merkelbachstraat (mavo), vmbo voor sport & dans (vmbo b/k met en zonder lwoo). De vierde locatie staat in Nieuwerkerk aan den IJssel (mavo en onderbouw havo vwo). In totaal zitten er ongeveer 1850 leerlingen op onze school. Thorbecke VO is een Topsporttalentschool. Dat betekent dat topsporttalenten hun sportcarrière goed kunnen combineren met een goede schoolopleiding. Op de locatie Prinsenlaan kunnen ook topdansers terecht. Naast de lessen krijgen leerlingen op Thorbecke de kans om aandacht te besteden aan andere talenten in de ‘profielen’. Er zijn o.a. profielen met sport en dans. Deze profielen zijn er voor alle leerlingen en elk onderwijsniveau.
 
Bijzonderheden
Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

Vacature

Functietitel
Conci?rge 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
FTE
1,0
Omschrijving
Voor de locatie vmbo voor sport en dans op de Prins Alexanderlaan zoeken wij:

conciÃrge
1 fte

Thorbecke Voortgezet Onderwijs (TVO) is een openbare scholengemeenschap voor vmbo beroepsonderwijs, mavo, havo en vwo waar talentherkenning en talentontwikkeling centraal staat.
TVO is een Topsport Talentschool waar topsporters faciliteiten geboden wordt om hun sportcarriere met school te combineren. Ook voor kinderen die graag sporten is er keuze uit diverse sportprofielen. Het onderwijs aan onze, kleine tweeduizend, leerlingen wordt op vier verschillende locaties gegeven, drie in Rotterdam en een in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Het Thorbecke VO onderscheidt zich van andere scholen doordat het zich heeft gespecialiseerd in de herkenning en ontwikkeling van talenten op sportief en cultureel gebied.
De werkzaamheden worden verricht binnen ÃÃn of meerdere locaties van de scholencombinatie Thorbecke VO. De conciÃrge draagt, onder verantwoordelijkheid van de locatieleiding, zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw (of de gebouwen), verricht ondersteunende diensten, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen, verzorgt kantinediensten en verricht op verzoek incidenteel op een school voorkomende overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau.
Nadere informatie en solliciteren:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs
Locatiedirecteur vmbo voor sport en dans
Dhr. R. Schrauwen
rschrauwen@tvo-rotterdam.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.