Vacature Leekracht groep 1/2 in Noordwijk

Onderwijs

Over Montessori Noordwijk

Naam school
Montessori Noordwijk
Contactpersoon
Mevr. Geers
Plaats
Noordwijk
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wij vinden dat onze maatschappij behoefte heeft aan positieve burgers die zich weerbaar opstellen en bereid zijn hun schouders te zetten onder problemen. Daarom is het ons doel om onze leerlingen te ontwikkelen tot verantwoordelijke jonge mensen die zelfredzaam zijn, een positief-kritische houding hebben ten opzichte van zichzelf en de wereld om hen heen. Onze school levert evenwichtige kinderen af die aan de ene kant een stevige kennisbasis bezitten ten aanzien van lezen, rekenen en schrijven en daarnaast ook sociaal en emotioneel klaar zijn voor hun verdere ontwikkelen na de basisschool periode. We doen dit in een veilige omgeving en in een goede en ontspannen sfeer. De rol van onze leerkrachten is dat zij lessen goed voorbereiden, kinderen begeleiden en hen uitdagen waar dat nodig is. Bij dit alles zijn de inzichten van het montessori systeem leidraad.

Montessorischool Noordwijk maakt onderdeel uit van Sophia Scholen. Sophia Scholen faciliteert het onderwijs op schoolniveau en investeert in een professionele organisatie.

Sophia Scholen is een innoverende organisatie, gericht op kwalitatieve groei. Transparant in bestuur en beheer. Hoog in het vaandel staan hierbij de kernwaarden:
· vertrouwen
· respect
· saamhorigheid
· rechtvaardigheid
· zorgzaamheid
· vergeving
· verwondering
Binnen de Sophia Scholen bieden circa 600 medewerkers met veel toewijding en enthousiasme direct en indirect onderwijs aan 7065 leerlingen op 30 scholen. Scholen die allemaal gehuisvest zijn in de Duin- en Bollenstreek.
Sophia Scholen is per 1 januari 2018 ontstaan door een fusie van de Sophia Stichting en PCPO. Meer informatie leest u op www.sophiascholen.nl

 

Vacature

Functietitel
Leekracht groep 1/2 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Met ingang van
1-1-19
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,9 wtf
Omschrijving
Wij zijn een moderne Montessorischool en wij werken volgens de ideeën van Maria Montessori, een Italiaanse arts die zich haar leven lang heeft ingezet voor wat zij noemde de rechten van het kind. Ze bedoelde daarmee: ‘De benodigde hulp bieden, waardoor het kind zich kan ontwikkelen tot een zelfstandige persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan en wil nemen voor zichzelf, zijn omgeving en de samenleving waarvan hij deel uitmaakt’.
 
Wij zijn op zoek naar een:  
 
                               leerkracht voor groep 1-2 voor WTF 0,9

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vinden het van belang dat je:
  • in het bezit bent van een diploma HBO PABO
  • de dagelijkse onderwijsactiviteiten voorbereidt, lesgeeft en leerlingen begeleidt
  • ontwikkelingen volgt, de leerresultaten van de leerlingen evalueert en beoordeelt
  • een bijdrage levert aan de leer-en opvoedingsdoelen van de school en ontwikkelingen vertaalt naar didactische werkvormen en leeractiviteiten
  • kennis hebt van ICT en hierin alle ontwikkelingen volgt
  • de 2-jarige montessori-opleiding behaald hebt of  bereid bent het diploma te gaan halen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
-een afwisselende functie in een team van betrokken en enthousiaste collega’s.
-een dienstverband voor de duur van het resterende schooljaar. Inschaling is conform cao primair onderwijs L10.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Procedure
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Margareth van der Hulst, directeur van de Montessorischool: 071-3610662. Meer informatie over de school en het team vind je op www.montessorinoordwijk.nl. Jouw sollicitatie zien wij voor 18 november 2018 tegemoet middels een korte motivatiebrief  met recent cv via: sollicitatie@sophiascholen.nl onder vermelding van vacaturenummer 008 . De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Verklaring omtrent gedrag
Voor aanvang dienstverband is overleg van een verklaring omtrent het gedrag vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zullen wij dan ook niet beantwoorden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.