Vacature Groepsleerkracht instroomgroep in Amsterdam

Onderwijs

Over De Kleine Nicolaas

Naam school
De Kleine Nicolaas
Contactpersoon
Mevr. Korsten
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. Zo hebben we onder meer: 6 Montessorischolen, 2 Daltonscholen, 2 Kunstmagneetscholen en 2 Ontwikkelingsgerichte scholen. 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht instroomgroep 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Met ingang van
1-01-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
minimaal 0,4
Omschrijving
Heb jij de ambitie en de gedrevenheid om samen met leerkrachten en ouders te bouwen aan een nieuwe school in Amsterdam Zuid? Heb je een flinke dosis ondernemerszin, sta je open voor vernieuwing in het onderwijs en heb je daar ideeën over, dan is dit de kans voor jou! De kleine Nicolaas zoekt namelijk vanaf 1 januari 2019 een leerkracht voor twee dagen, donderdag en vrijdag, in de instroomgroep (groep 1).
 
De school
De Kleine Nicolaas is in 2014 gestart als dependance van de Nicolaas Maesschool, maar altijd al met een eigen koers. Sinds 1 augustus 2018 is De Kleine Nicolaas een zelfstandige school. Op school is groep 1 tot en met 5 aanwezig.
 
De kleine Nicolaas bereidt kinderen voor op een snel veranderende wereld, een samenleving die een steeds internationaler karakter krijgt en naast kennis vooral ook vaardigheden vraagt. Onderwijskundige pijlers zijn VVTO Engels (15%) en International Primary Curriculum (IPC).
 
Wij zoeken een collega met een positieve grondhouding en met een hart voor het onderwijs. Voor iemand die het werken op een groeischool als uitdaging ziet en openstaat voor onderwijsvernieuwing is dit een kans. Samen met het team, de leerlingen en ouders bouwen wij aan de verdere ontwikkeling van de school. Wij bieden een unieke mogelijkheid om letterlijk een school op te bouwen vanaf de eerste steen!

Het schoolbestuur
De school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, Montessori, Ontwikkelingsgericht, Kunstmagneet) nauw met elkaar samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende, onze leerlingen hebben ook een uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatiebrieven kunnen tot en met 26 november 2018 worden gestuurd t.a.v. Maartje Korsten naar directie@kleinenicolaas.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Korsten, directeur De kleine Nicolaas, via het bovengenoemde mailadres of via het nummer: 020 – 8204438.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.