Vacature Leerkracht groep 6-7 in Noordwijk

Onderwijs

Over Wakersduin

Naam school
Wakersduin
Contactpersoon
Mevr. Geers
Plaats
Noordwijk
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Voorhout, is het schoolbestuur van drieëntwintig basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. De Sophia Stichting is opgericht op 27 november 1997 en is ontstaan door een fusie van in totaal negen besturen van katholieke basisscholen, gelegen in de woonkernen Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Teylingen, Lisse en Hillegom en is hiermee werkgever van 535 personeelsleden, die samen direct of indirect onderwijs verzorgen voor circa 6000 leerlingen.

Na uitgebreid onderzoek en een zorgvuldige afweging hebben de Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek en de Stichting voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs (PCPO) Duin- en Bollenstreek besloten om per 1 januari 2018 te fuseren. Dit betreft een bestuurlijke fusie: 2 stichtingen worden onder 1 stichting ondergebracht.

De Stichting PCPO in de Duin- en Bollenstreek is een organisatie met zeven basisscholen. PCPO verzorgt met ongeveer 150 personeelsleden primair onderwijs aan circa 1630 leerlingen op de locaties in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout. Iedere school van PCPO heeft zijn eigen karakter, sfeer en kernkwaliteiten. De scholen vormen een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich optimaal en veelzijdig kunnen ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 6-7 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Met ingang van
1-1-19
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
4 dagen
Omschrijving
Onze christelijke basisschool is opgericht in 1956. Onze missie is afgeleid van de geschiedenis van Noordwijk aan Zee als vissersplaats. Vroeger seinde de Waker naar de vissers dat ze gezien waren. Op die manier loodste hij de schepen naar een veilige landingsplaats. Daarna riep hij de dorpsbewoners op de helpende hand te bieden met het aan land brengen van de vis.
En de wakers inspireren ons nog steeds.
Hoewel het vissersleven in Noordwijk aan Zee inmiddels al lang tot het verleden behoort en het toerisme daarvoor in de plaats gekomen is, verwoordt de missie op een goede manier de identiteit van onze school.
Basisschool Wakersduin is een veilige haven, waar we elkaar ‘zien’, waar interactie tussen alle betrokkenen wordt bevorderd en waar we ons, leerlingen en leerkrachten, gekend weten en begeleid worden, ieder met zijn of haar talenten. Dit alles geïnspireerd vanuit het gedachtegoed van het christelijk geloof.
“Wakersduin: een veilig baken, voor kinderen een (thuis)haven”
Wij beschikken over een ruim en licht gebouw, gelegen op 500 meter van het strand. Het is een school, waar iedereen elkaar kent. We bieden rust en regelmaat en gaan eerlijk en respectvol met elkaar om. Met een enthousiast team werken we aan hedendaags onderwijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vinden het van belang dat je:
- in het bezit bent van een diploma HBO PABO
- enthousiast en inspirerend lesgeeft
- moderne lesvormen als coöperatieve structuren en inzet van ICT kan gebruiken
- differentiatie in de lessen kan aanbrengen en uitgaat van onderwijsbehoeften van kinderen
- zelfredzaamheid bij leerlingen stimuleert
- Inzetbaar bent voor groep 1 tot en met 8
- goede communicatieve vaardigheden bezit
- beschikt over empathisch vermogen en een analytische blik
- jezelf herkent in onze kernwaarden: vertrouwen, respect, saamhorigheid, rechtvaardigheid, zorgzaamheid, vergeving en verwondering
- past binnen een collegiaal team
- een open en actieve leerhouding hebt
- affiniteit met ICT of taalspecialisatie is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is voor de resterende duur van het schooljaar 2018-2019.
Inschaling is conform cao primair onderwijs / L10 .

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Procedure
Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met HR, telefoonnummer 0252-250924. Kijk voor meer informatie over de school en het team op https://www.wakersduin.net.

Een korte motivatie met een recent CV graag zsm per e-mail verzenden naar: sollicitatie@sophiascholen.nl onder vermelding van vacature nummer 007. De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten. De gesprekken zullen plaatsvinden op locatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.