Vacature Directeur RK Basisschool De Singel in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO
Contactpersoon
Mevr. J.C. Dekker
Plaats
Leiden
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.
SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van vmbo tot en met gymnasium. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege, het Visser 't Hooft Lyceum en 15 rooms-katholieke en protestants-christelijke basisscholen in de Leidse regio. De stichting telt ruim 9000 leerlingen en bijna 1000 medewerkers.

 

Vacature

Functietitel
Directeur RK Basisschool De Singel 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Met ingang van
01-02-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
RK Basisschool De Singel is een school waar ieder kind de kans krijgt om zich optimaal te ontplooien en waar leren met en van elkaar belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat er oog is voor de ontwikkeling van ieder kind.
 
RK Basisschool De Singel staat in de wijk De Kooi in Leiden Noord en hoort bij de Onderwijskansen Scholen. De school heeft ongeveer 180 leerlingen verdeeld over 8 reguliere groepen en beschikt over een Internationale Taalklas. De school heeft een zelfsturend, sterk en betrokken team dat bestaat uit 23 mannen en vrouwen.
RK Basisschool De Singel is gehuisvest in Het Gebouw, een multifunctioneel gebouw waar ook nog twee andere scholen, een bibliotheek en diverse instanties zijn gehuisvest.
 
DE FUNCTIE IN HET KORT
Wij zoeken een communicatief vaardige en daadkrachtige directeur die samen met het team van De Singel verder wil gaan met de ingezette koers. Wij willen volgend schooljaar NT2-proof zijn.
De Singel biedt onderwijs aan leerlingen van allerlei nationaliteiten waarvan veel leerlingen met Nederlands als tweede taal. Hierdoor is de aandacht voor taal ons grote speerpunt. Wij vinden het belangrijk dat u dit ingezette proces voortzet en verder implementeert. Ook zoeken wij een directeur die ons helpt bij het stellen van doelen en prioriteiten om het beste onderwijs voor onze leerlingen te verzorgen.
 
Voor een uitgebreide functieomschrijving verwijzen wij u naar www.scoleiden.nl/vacaturesbasisonderwijs en voor meer informatie over de school naar https://singelleiden.nl.
Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Marjola Uitendaal. Tel 06-23436942
 
Graag ontvangen wij uw CV en motivatiebrief uiterlijk 17 november 2018 via Meesterbaan.
De 1e gespreksronde zal plaatsvinden op maandag 3 december 2018 in de avond.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.