Vacature Intern begeleider in Rotterdam

Onderwijs

Over Finlandia 

Naam school
Finlandia 
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Omschrijving
Jij weet wat goed lesgeven is en je stuurt als vanzelfsprekend op kwaliteit.
Als Intern Begeleider stuur jij op de juiste afstemming tussen het onderwijsaanbod en de onderwijsbehoefte van de leerlingen.Â
Zo geef je, met ons, vorm aan passend onderwijs.Â
Je bent dus wekelijks in de klassen.
Jij bewaakt de processen rondom handelings- en opbrengstgericht onderwijs. Daarnaast zorg je dat de basisondersteuning op orde blijft en neem je deel aan diverse interne en externe overleggen
Jij bent een ondernemer en je hebt graag de touwtjes in handen. Je bewaakt ook je eigen grenzen. Daarnaast werk je goed samen.
Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen
Je staat stevig in je schoenen Ãn je bent flexibel.
Aanbod:
- Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, BOOR draagt mede zorg voor jouw ontwikkeling.
- Klein, leuk, stevig en doelgericht team om mee samen te werken.
- Leuke leerlingen (echt!).
- 1 fte
Heb jij de PABO afgerond en ben je in het bezit van een erkende IB-opleiding en een Master SEN? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Nadere informatie en solliciteren:
Bel naar Han de Jonge (0639429054) of Inge Jansen (06 18930432) voor een afspraak.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.