Vacature Docent Algemene Techniek voor twee locaties binnen het VSO in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Algemene Techniek voor twee locaties binnen het VSO 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
32 uur
Omschrijving
We hebben een vacature voor Docent Algemene Techniek binnen het VSO in de provincie Flevoland. Ben je per direct beschikbaar, reageer dan snel.

Functie
Als docent algemene techniek geef je invulling aan het vak algemene techniek. Je wordt ingezet voor alle klassen, waarbij de insteek varieert van praktische zelfredzaamheid tot het aanleren van arbeidsvaardigheden richting MBO niveau 1 en 2.

Functie eisen
  • Afgeronde opleiding docent algemene techniek en kennis van de leerstof van het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs.
  • Specialistische didactische en pedagogische kennis en vaardigheden op uiteenlopende
aandachtsgebieden.
  • Communicatief en sociaal vaardig in het contact met onder andere leerlingen, ouders,
collega’s en externe specialisten.
  • Sterk in het sturen van groepsdynamica en klassenmanagement en in staat perspectiefplannen te vertalen in concreet handelen, waarbij je ontwikkeling- en
doelgericht blijft.
  • Daadkrachtige persoonlijkheid, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding, gecombineerd met humor, relativeringsvermogen en invoelingsvermogen.
  • Bekwaam in het omgaan met gedragsproblemen, waaronder ODD en hechtingsproblematiek.
  • Inzicht in en kennis van de mogelijkheden van hulpverlening(instanties).
  • Ervaring binnen onderwijs in combinatie met jeugdzorg is een pré.

Inlichtingen
Tamara Schepers t.schepers@nivvo.nl
06-83534089
0318-506926

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
2
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.