Vacature Groepsleerkracht middenbouw in rotterdam

Onderwijs

Over De Stern

Naam school
De Stern
Contactpersoon
Mevr. S.M. Nederlof-Viergever
Plaats
rotterdam
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Vrijeschool, OGO
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wie zijn wij?
 
“Met De Stern vlieg je naar grote hoogte”
 
Op 27 augustus 2018 start kindcentrum De Stern in de wijk Park 16Hoven. De Stern is een kindcentrum van Kind en Onderwijs Rotterdam en Kinderdagverblijf in de Wolken. Wij verzorgen onderwijs en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. In 2019 breiden we de kinderopvang uit naar 0 t/m 13 jaar.
 
In het kindcentrum leren wij met hoofd, handen en hart. Binnen ons moderne onderwijs is ruime aandacht voor bewegen, natuur en cultuur. Samen met ouders creëren we een vertrouwde maar dynamische omgeving waarin we kinderen stimuleren zichzelf te ontdekken in relatie tot hun/de wereld. Vanuit verwondering onderzoeken wij alles en behouden steeds het goede. Door de inzet van diverse werkvormen leren de leerlingen doorzetten en kritisch denken en behalen daardoor steeds betere resultaten. Kom naar De Stern en vlieg naar grote hoogte met ons.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht middenbouw 
Plaatsingsdatum
5-11-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Voor de middenbouw zoeken we een leerkracht die zowel in een heterogene groep als in een homogene groep kan werken met de kinderen. Je start met lesgeven in een heterogene groep 3-4-5. Binnen de groep bied je de mogelijkheid om na een klassikale instructie en een centrale verwerking, individueel op eigen niveau verder te werken. De Stern zal uitgroeien tot een school waar met name gewerkt wordt in homogene groepen.

In de ochtend ga je tijdens de bloklessen van anderhalf uur aan de slag met de leerlingen met een vak in een vaste periode. Na de bloklessen in de ochtend is er ruimte om samen met de kinderen aan de slag te gaan met cultuur-, natuur-, en bewegingslessen. De ontwikkeling van hart en handen; handwerken, kunst, muziek, toneel en buitenwerk zijn daarvoor de basis.  Samen met je collega‚Äôs ontwikkel je het leerplan voor de middenbouw waar ritme en gewoontevorming door het jaar heen, de basis om tot leren komen.
Je draagt zorg voor betekenisvol onderwijs waarmee je de leerling raakt en intrinsiek motiveert om tot actief onderzoek te komen en op ontdekking uit te gaan.

Ben je in bezit van een NMV-certificaat of heb je affiniteit met het Vrije Schoolonderwijs of andere vormen van vernieuwend onderwijs aarzel dan niet, dan zien we je brief gaag tegemoet.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wat hebben we te bieden?
- Een startend team waar je mag zijn wie je bent
- Ruimte voor inbreng vanuit je eigen inzichten binnen het vernieuwend onderwijs
- Een werkplek met een uitdaging
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je ervaring in het vernieuwend onderwijs. Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe school, dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief voor  november 2018. De procedure bestaat uit meerder gesprekken en een referentiecheck. De gesprekken vinden plaats op 22 en 23 november 2018.


Ben je enthousiast geworden en handel je vanuit het hart, pak je alles met beide handen aan en houd je het hoofd erbij? Solliciteer dan via deze website. Wil je meer informatie neem dan contact op met mw. S. Nederlof  (directeur basisschool de Stern)  06-38051310.
We ontmoeten je graag!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.