Vacature Ben jij de Juf of meester? Lees gauw verder! in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Ben jij de Juf of meester? Lees gauw verder! 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Met ingang van
n.v.t
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
nvt
Omschrijving

Kan jij je nog herinneren hoe het was om voor het eerst naar de basisschool te gaan. Ik weet nog heel goed hoe spannend ik het vond om al die nieuwe kindjes te leren kennen en kijken wie mijn juf of meester werd. Daar stond ze dan een hele vriendelijke juf met open uitstraling en heel blij was om mij te zien.

Weet jij ook dit gevoel op te wekken bij de kinderen van groep 1 voor deze moderne, rooms-katholieke school? Ben jij die leuke juf of meester die graag ziet dat de kinderen in groep 1 met heel veel plezier naar school komen en samen met de ouders streeft om de kinderen zoveel mogelijk te leren?

Heb jij na het lezen van dit stukje tekst een glimlach op je gezicht en kan jij niet wachten om creatief aan de slag te gaan om de kinderen spelenderwijs te leren tellen tot 20 of de letters in hun eigen naam te herkennen en na te tekenen?

Solliciteer snel!

Eisen

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van een Pabo-diploma en heb je ervaring in het basisonderwijs. Ben je per direct Fulltime beschikbaar voor het schooljaar 2018/2019 in Den Haag of ben je bereid te reizen. 

Solliciteer dan direct!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom 

Ben jij geïnteresseerd en wil jij begeleid worden tijdens jouw loopbaan? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.