Vacature Conciërge in Purmerend

Onderwijs

Over Jan van Egmond Lyceum

Naam school
Jan van Egmond Lyceum
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Bijzonderheden

Het Jan van Egmond Lyceum is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000 fte
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Jan van Egmond Lyceum per direct een vacature voor een

Conciërge
(1,0000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek? 
De conciërgetaken behelzen het verlenen van ondersteunende taken ten behoeve van het functionele verblijf van gebruikers in en buiten het gebouw alsmede het verlenen van ondersteunende diensten aan deze gebruikers van het gebouw.

Je draagt zorg voor de toegankelijkheid, de veiligheid en het functioneel gebruik van het gebouw, verricht ondersteunende diensten, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen en verricht op verzoek incidenteel voorkomende overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau.

Je treedt vaak op als eerste aanspreekpunt van onze school. Deze representatieve rol komt zowel telefonisch als fysiek tot uiting in de dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast verricht je ook administratieve werkzaamheden zoals de absentenadministratie. En rapporteer en bespreek je ongewenst gedrag van leerlingen met de leerling coördinatoren.

Je surveilleert tijdens pauzes, begeleidt geschorste leerlingen en zorgt voor opvang van uit de les gestuurde leerlingen.

Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en installaties is bij aanvang van het dienstverband nadrukkelijk tijdelijk ook een taak van de conciërge.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wat breng jij mee? 
• Je hebt MBO werk- en denkniveau;
• Je hebt een goede pedagogische omgang met leerlingen;
• Je bent technisch vaardig in het beheer en onderhoud van gebouwen;
• Je hebt praktische gerichte kennis van gangbare procedures;
• Je bent nauwkeurig, zorgvuldig en communicatief vaardig;
• Je hebt goede computervaardigheden en je bent in staat om een computersysteem eigen te maken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
4 (max. €2.386)
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal 4, maximaal € 2.386 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.