Vacature Leerkracht Topklas in Maarssenbroek

Onderwijs

Over WereldKidz Tweesprong, locatie Duivenkamp

Naam school
WereldKidz Tweesprong, locatie Duivenkamp
Contactpersoon
Mevr. Van Ommen
Plaats
Maarssenbroek
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wereldkidz Tweesprong is een openbare basisschool met twee locaties: locatie Duivenkamp en locatie Fazantenkamp.
Onze school heeft ongeveer 550 leerlingen. We werken in cluster Maarssen nauw samen met Wereldkidz Triangel, WereldKidz Bolenstein en WereldKidz Palet.

De pijlers onder ons onderwijs zijn de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en onze onderwijsarrangementen. Op alle locaties werken we met onderwijsarrangementen:
– zeer intensief arrangement
– intensief arrangement
– basisarrangement
– verdiept arrangement in 4 niveaus (plusklassen cluster Maarssen: locatie Duivenkamp en Bolenstein)
– toparrangement (locatie Duivenkamp en Bolenstein) Met onze speerpunten en ambities richten wij ons op de talentontwikkeling van kinderen, 21th Century Skills en ouderbetrokkenheid.

Klik hier voor de contactmogelijkheden van onze school.
Klik hier om de algemene schooltwitter te volgen.

Vacature

Functietitel
Leerkracht Topklas 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
WereldKidz zoekt Topklas leerkracht
WereldKidz staat voor uitdagend onderwijs voor ieder kind. Oók aan hoogbegaafde kinderen. Voor hen is er het toparrangement: voltijds hoogbegaafdenonderwijs. In verband met het vertrek van één van onze leerkrachten zoeken wij per direct een enthousiaste leerkracht voor 0,6 fte (3 dagen) voor topklas 4 en 5.

De topklassen van WereldKidz zijn er vanaf groep 4 voor kinderen met een getest IQ van 130 of hoger. Kinderen in de topklas volgen de doelen van het reguliere onderwijsaanbod. De stof wordt in compacte vorm en topdown aangeboden. Leren leren neemt een belangrijke plaats in. Een groot deel van de lestijd wordt besteed aan verzwaring van reguliere vakken maar ook aan extra vakken als strategische denksporten, filosofie en debat, multimedia en technieken. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat vragen we van een Top(klas) Leerkracht?
  • Plezier in kinderen die anders denken, snel leren, veel willen weten en op een hoog niveau gesprekken voeren maar tegelijkertijd moeite kunnen hebben met ‘simpele’ sommen of rijen woordjes lezen.
  • Een reflectieve, lerende en flexibele houding
  • Doorzettingsvermogen, interesse in begeleiden van leerprocessen en flexibel denken

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat biedt WereldKidz jou?
We bieden je een uitdagende werkomgeving in een enthousiast team dat samen het onderwijs op school verder vormgeeft. Je werkt nauw samen met de leerkrachten van de topklassen binnen de school aan het curriculum van de topklassen. Je wordt begeleid door de HB-expert van Wereldkidz.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Stuur ons dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 11 november as. een korte motivatie en je CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur van WereldKidz Cluster Maarssen, Jantina Verwaal via jantinaverwaal@wereldkidz.nl  of Jantine van der Lecq, schoolleider WereldKidz Tweesprong, locatie Duivenkamp: 0346-567667.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.