Vacature Senior systeem- en netwerkbeheerder in Rotterdam

Onderwijs

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Naam school
Grafisch Lyceum Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Desiree Bijvoets
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, vormgeving, communicatie en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.

Vacature

Functietitel
Senior systeem- en netwerkbeheerder 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Met ingang van
asap
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,000
Omschrijving
Ten behoeve van de afdeling ICT zoeken wij een senior systeem- en netwerkbeheerder (1,0 fte)
  
De functie:
Als senior systeem- en netwerkbeheerder bent u verantwoordelijk voor het beheer van de systemen binnen de technische infrastructuur van het Grafisch Lyceum Rotterdam, gebruikers en computers accountsysteem, e-mail services, opslag en back-up services voor studenten en personeel, afdruk services voor studenten en personeel, tokensbeheer, DNS/DHCP beheer, Virtualisatie, Office 365. Verder draagt u zorg voor het doorvoeren van veranderingen op de systemen binnen de technische infrastructuur met gebruikmaking van de juiste procedures voor project- en changemanagement, bent u in staat om een onderhouds- en vervangingsplan op gebied van de technische infrastructuur te beschrijven en draagt u (deels) zorg voor het beheer van het netwerk. Denk hierbij aan netwerkpoort configuratie, firewallregels beheer en externen aansturen bij incidenten. Tevens treedt u op als sparringpartner van de directeur ICT.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding op ICT-gebied. U heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van systeembeheer in een middelgrote tot grote werkomgeving. U kunt uitstekend zowel in teamverband als zelfstandig werken en besluiten nemen.
Als persoon bent u flexibel, praktisch en gericht op samenwerking en resultaat. Verder heeft u uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent ook bereid zich nieuwe technieken eigen te maken en verder te ontwikkelen. Verder bezit u de nodige Microsoft technologie certificaten op het gebied van diverse Microsoft opleidingstrajecten en heeft u affiniteit met netwerk routeringsprotocollen.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 9
Arbeidsvoorwaarden
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en u zich prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we onder meer een uitstekende verlofregeling, 13e maand en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden.  De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 3.704,- bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal 9 CAO MBO).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere inhoudelijke informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer P.G.J.M. Rehm, Directeur ICT, telefoon (088) 200 15 00. De oriënterende gesprekken vinden plaats op maandag 26 november a.s. De vervolggesprekken zijn gepland op maandag 3 december a.s.
 
U kunt uw sollicitatie tot en met 18 november a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het
Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.