Vacature Onderwijstalent, o.a. (ortho)pedagoog/remedial teacher in Amsterdam, het Goo...

Onderwijs

Over PIOS Studiebegeleiding en PIOS Expertisecentrum

Naam school
PIOS Studiebegeleiding en PIOS Expertisecentrum
Contactpersoon
Mevr. Jannetta van Harten
Plaats
Amsterdam, het Gooi en Utrecht
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Particulier
Sector
Huiswerkinstituut
Beschrijving
ZELFVERTROUWEN BRENGT ELK KIND VERDER
Bij PIOS geloven we in de leerkracht van kinderen. Om optimaal te kunnen leren, heeft een kind zelfvertrouwen nodig. We helpen bij lesstof en het halen van tentamens en examens, maar in de basis worden we gedreven door één ding: kinderen zelfvertrouwen geven.

Dát is waar wij, het groeiende PIOS-team van inmiddels meer dan 80 docenten, remedial teachers, orthopedagogen en studiebegeleiders, elke dag voor gaan en telkens dat stapje meer voor zetten.

Dát is ook waarom wij elk kind als individu willen leren kennen. Zijn of haar talenten willen zien. De blokkades of belemmeringen willen begrijpen. Samen werken we aan goede cijfers waarop iedereen trots kan zijn.

Ons doel? Zelfstandig lerende leerlingen die ook als het even tegenzit zélf weten hoe ze verder kunnen!

Vacature

Functietitel
Onderwijstalent, o.a. (ortho)pedagoog/remedial teacher 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Met ingang van
01-12-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Ieder kind kansrijk. Dát is wat ons enthousiaste team van onderwijstalenten drijft. Wij geloven dat leren met zelfvertrouwen voor ieder kind mogelijk is, dat is waar wij iedere dag een stap verder in willen komen. Weer rust in die drukke klas, een leerkracht die zijn vertrouwen hervindt, ondersteuning voor de intern begeleider, extra uitleg voor de zwakke leerling, zomerschool of examentraining als aanvulling op het reguliere aanbod: wij helpen graag - incidenteel of voor langere tijd - als dat nodig is.
 
Vanuit ons expertisecentrum bedienen wij MBO-, basis- en midddelbare scholen op maat. Wij adviseren en ondersteunen de school, teams en zijn er voor de leerlingen die meer aandacht, tijd en hulp nodig hebben.

Werken bij het PIOS Expertisecentrum betekent dan ook afwisselend werk. Ben jij goed met basisschoolleerlingen? Dan zijn wij en vooral de leerlingen blij als je individuele begeleiding kan gaan geven, zodat de leerlingen die het verdienen nét weer een stapje verder komen. Wil je als intern begeleider tijdelijk op scholen jouw toegevoegde waarde inzetten? Dan gaan we dat doen. Is jouw talent juist de leerkracht ondersteunen en co-teaching geven? Dan doe je dat. Lijkt het je allemaal tof? Dan gaan we kijken wat het beste bij je past of kun je meerdere functies met elkaar combineren. 

Dagen en tijden zijn in overleg. We zijn actief op scholen in Amsterdam, Utrecht, Zeist en het Gooi. Daarnnaast hebben we ook werk op onze eigen vestigingen in Hilversum, Bussum, Blaricum, Laren, Baarn en Weesp. 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige of Pabo
Functie-eisen
Wanneer pas je bij ons?
- Als je orthopedagoog bent met onderwijservaring, die gelooft dat zelfvertrouwen het belangrijkste is wat we kinderen kunnen leren. Ervaring met het geven van directe begeleiding aan kinderen is een pré.
- Als je intern begeleider bent die zelfstandig en enthousiast -tijdelijk of voor langere tijd- een school kan ondersteunen.
- Als je remedial teacher bent die gelooft dat er áltijd een weg is om te leren, voor ieder kind.   
- Als je leerkracht in het PO of docent in het VO of MBO bent en (ook) op een andere manier dan voor de klas je kennis en (levens)ervaring wil overbrengen
- Als je ons kan uitleggen waarom jij, met jouw specifieke ervaring, achtergrond of bijzonder talent – al dan niet in het onderwijs - het verschil wil maken.
- Als je woonachtig bent in de omgeving van Amsterdam, Utrecht of het Gooi.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou: 
- de mogelijkheid voor een kleine baan van een paar uur per week tot een grotere baan
- de mogelijkheid om functies te combineren
- werkzaamheden binnen het PO, VO of MBO
- een enthousiast team waarin actief kennis met elkaar wordt uitgewisseld
- een passend salaris en reiskostenvergoeding
- de mogelijkheid om iedere dag het verschil te maken

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je enthousiast, flexibel en zelfstandig? En gaat je hart sneller kloppen van deze vacature? Stuur Jannetta van Harten een brief met cv met daarin goed omschreven wat jouw onderwijstalent is en wat jij kan toevoegen aan ons team, via j.vanharten@pios.nl of bel voor meer informatie 035-6217091
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.