Vacature Docent Engels in Gouda

Onderwijs

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Carmelcollege Gouda
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Gouda
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
3164
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wil jij werken op een VO-school met ambitie, prima sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Dan is Antoniuscollege Gouda op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een tweedegraads docent Engels die trots is op zijn/haar vak. Zijn wij een match? Reageer dan zeker op deze vacature!

Heb jij passie voor je vak? 
Om de sectie Engels te versterken zijn we op zoek naar een breed inzetbare tweedegraads docent. Ervaring in de onderbouw havo en vwo en mentoraat (tutoraat) is een pre. In onze groeiende school waarderen wij jouw ambities om eerstegraads docent te worden.
Ben je een ambitieuze afgestudeerde/afstuderende docent Engels in het tweedegraads vakgebied en spreekt dit profiel je aan? Reageer dan direct! Ervaring kun je ook opbouwen op het Antonius.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een relevante bevoegdheid of je bent in de afrondende fase van je opleiding. Daarnaast ben je trots op je vak en je zet je in om het lesmateriaal te optimaliseren, en je bent in staat onderwijskundige ontwikkelingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Flexibiliteit en vermogen tot differentiëren binnen het leerproces zijn een 'must'!
Je wilt investeren in kwalitatief hoogwaardig regulier onderwijs. Jouw klassenmanagement en pedagogisch handelen is verantwoord en je werkt vanuit een didactisch perspectief (volledig leerproces) waarbij de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de leerling wordt gestimuleerd. Je erkent de waarde van gepersonaliseerd onderwijs en je wilt maatwerk leveren aan iedere leerling.
Wij zijn op zoek naar een docent die initiatief neemt en verantwoordelijkheid kan en wil afleggen over zijn handelen.

Past Antoniuscollege Gouda bij jou?
Locatie Antoniuscollege Gouda van Carmelcollege Gouda is een school voor gymnasium/vwo/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij, naast het reguliere aanbod, de leerroutes TTO, Breed en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen). 
Wij bieden Totaal Onderwijs, dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, sociale vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs 'oude stijl' en de 'real world'. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken, resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn, maken dit mogelijk. Op het Antoniuscollege kun je jezelf zijn, maar wel verbonden aan onze ambities. Dat geldt voor leerlingen, docenten en schoolleiding. Docenten op het Antonius kunnen goed samenwerken in hun team en in de sectie. Dat betekent oog hebben voor elkaar, prioriteiten stellen, afspraken nakomen, elkaar aanspreken en willen leren van elkaar. 

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke parttime baan (0,6 fte), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Ingangsdatum: per direct.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.098 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO. Schaal LC is bespreekbaar. 

Extra's: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop, fiscale voordelen op fitness en de aanschaf van een fiets.
Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege, een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Nieuwsgierig naar meer?
Heb je nog vragen over deze vacature? Arie Willem Stek, teamleider, vertelt je er graag meer over. Hij is te bereiken via ons algemene nummer 0182 - 514 344. 

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Solliciteer dan direct. Het geven van een proefles maakt deel uit van de procedure.
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (LC is bespreekbaar)
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.