Vacature Projectleider MaMedia in Amsterdam

Onderwijs

Over Mediacollege Amsterdam

Naam school
Mediacollege Amsterdam
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Mediacollege Amsterdam

Vacature

Functietitel
Projectleider MaMedia 
Plaatsingsdatum
2-11-2018
Referentienummer
113774
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
24
Omschrijving
Projectleider MaMedia bij het Mediacollege Amsterdam (0,6 fte)
Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende projectleider MaMedia. Het betreft een duobaan. 

MaMedia is een erkend leerbedrijf van het Mediacollege Amsterdam. Hier worden videoproducties gemaakt voor interne en externe opdrachtgevers. Het team bestaat uit studenten afkomstig van verschillende media-gerelateerde opleidingen uit alle windstreken van ons land. De videoproducties die MaMedia uitvoert zijn heel divers, veelal promovideos en aftermovies. Ook maken we producten voor de narrowcasting van Ma en voeren we zelf bedachte producties uit. 

Past deze baan bij jou?
We zoeken een creatieve doener met ervaring in het begeleiden van mediaproducties en andere (media)projecten. Je bent geduldig met studenten en weet ze uit te dagen een stapje extra te doen, zelfs als dat heel spannend is. Je begrijpt dat je naast vakinhoudelijke overdracht ook je pedagogische kwaliteiten zult moeten inzetten. 

Resultaatgebieden
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het team van MaMedia, waarbij het leren van de praktijk centraal staat. Je zorgt ervoor dat het team goed zijn werk kan doen, zorgt voor een adequate facilitering van het team en je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering op productniveau. Naast de begeleiding van stagiaires, werf en coördineer je opdrachten voor hen. Ook onderhoud je contacten met stagebegeleiders en bedrijven die opdrachten hebben, waaronder het Mediacollege Amsterdam. Verder werf je nieuwe stagiaires. Je stuurt met veel enthousiasme een jong team aan. Daarbij houd je er rekening mee dat ze in opleiding zijn. 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
 
  • Je bent in staat jonge aspirant professionals te enthousiasmeren en hun eigen kracht te laten ontdekken;
  • Het vermogen om aan te sluiten bij hun belevingswereld is een vereiste;
  • Je hebt ruime ervaring in het begeleiden van jonge professionals bij zowel mondelinge als schriftelijke communicatie- en managementvaardigheden;
  • Je hebt ervaring in het werven en produceren van video’s of tv-producties;
  • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband effectief te werken;
  • Je hebt een hbo-diploma en het is een pré als je in het bezit bent van een bevoegdheid tweede graads docent of een pedagogisch didactisch getuigschrift.

Naast pedagogische didactische competenties beschik je over communicatieve vaardigheden. Je bent interpersoonlijk, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en gericht op kwaliteit en het behalen resultaten. Je inspireert en motiveert stagiairs. Jouw instelling is enthousiast, flexibel en coachend. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een dienstverband voor 0,6 fte vanaf z.s.m. tot en met 31 juli 2019 met uitzicht op meer bij goed functioneren. Het bruto maandsalaris ligt tussen minimaal € 2.757,- en maximaal € 4.123,- (schaal 10, afhankelijk van bevoegdheid en ervaring) bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-mbo*.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Door te klikken op deze sollicitatielink kom je op de pagina, waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult, je cv en sollicitatiebrief uploadt en dit naar ons verzendt. De sluitingstermijn van deze vacature is 16 november 2018. Daarna zal Anton Tempelaar, personeelsfunctionaris, contact opnemen. Heb je vragen over deze vacature, mail deze dan naar Liesbeth Zuidema via l.zuidema@ma-web.nl

* De arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via de volgende website www.mboraad.nl, onder publicaties.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.