Vacature Docent levensbeschouwing in Emmen

Onderwijs

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Carmelcollege Emmen
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Emmen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

Vacature

Functietitel
Docent levensbeschouwing 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Met ingang van
07-01-2019
Referentienummer
3168
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,49 - 0,49
Omschrijving
Ben je een enthousiaste eerste-/tweedegraads docent levensbeschouwing en wil je tijdelijk aan de slag bij ons in Emmen? Wil je graag lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw en het tweetalig onderwijs? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen levensbeschouwing aan leerlingen in havo en atheneum 5. Verder geef je drie uren Religious Studies aan derde- en vijfdejaars atheneum tweetalig onderwijs en twee uren Philosophy in atheneum tweetalig onderwijs.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerste-/tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak levensbeschouwing. Je hebt ervaring in het lesgeven in tweetalig onderwijs.

Jouw werkplek
Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (tto) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (LOOT) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.800 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 180 mensen in dienst. Differentiatie is één van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.
Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,49 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschap, gedurende de periode van 7 januari tot 3 juni 2019.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.071 euro (LB) of maximaal 4.748 euro (LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. F. Dijks
Functie: Teamleider
Telefoon: 0591 - 622 870

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Aanvullende informatie
Lessen in tweetalig onderwijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.