Vacature Leerkracht bovenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over AMOS Onderwijs

Naam school
AMOS Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Zohra el Sekalle
Plaats
Amsterdam
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1
Omschrijving
Als AMOS hebben we de ambitie om onze 7.500 leerlingen het best mogelijke onderwijs te bieden dat toegesneden is op de behoefte van elk individueel kind. Met 700 collega's op 29 scholen in de stad Amsterdam werken we elke dag weer aan het handen en voeten geven aan deze ambitie, daarin ondersteund door ons bestuurskantoor. Als scholengroep zijn we gedreven om ons altijd verder te ontwikkelen en zoeken we collega's die dezelfde passie en drive in zich hebben.

Met 33 locaties verspreid in Amsterdam hebben we een gevarieerd aanbod en zijn er veel mogelijkheden op een leuke en passende vacature. Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht in de bovenbouwgroep. Als groepsleerkracht ben je samen met je collega's de drijvende kracht van de school. Jij zorgt voor goed onderwijs en daarmee voor een goede ontwikkeling van de kinderen.

Eisen

Functie-eisen
Ontwikkeling staat bij AMOS centraal! Wij investeren daarom voortdurend in onze medewerkers. Ben jij leergierig, ambitieus, flexibel, zelfstandig waar het moet en teamspeler waar het kan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Onderwijscollega’s met passie die graag uitblinken in hun werk en het verschil maken zijn bij ons van harte welkom.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • Inschaling conform CAO-PO;
  • Tablet;
  • Extra tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10 km enkele reis;
  • Een omgeving waarin je kunt groeien;
  • Ondersteuning in de vorm van na- en bijscholing en werkbegeleiding;
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.