Vacature Docent bewegingsonderwijs in Rotterdam

Onderwijs

Over Koninklijke Visio Rotterdam

Naam school
Koninklijke Visio Rotterdam
Contactpersoon
HR-administratie
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

Domein Onderwijs van Koninklijke Visio geeft speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan blinde, slechtziende en/of meervoudig beperkte leerlingen. Dit gebeurt vanuit de schoollocaties Amsterdam, Breda, Grave, Haren, Huizen en Rotterdam. De locatie Rotterdam betreft een school met MB, SO en VSO.

Vacature

Functietitel
Docent bewegingsonderwijs 
Plaatsingsdatum
1-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,6000
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent bewegingsonderwijs voor onze locatie in Rotterdam en Breda.
We zoeken iemand die in kan spelen op de diversiteit van onze leerlingen en hun (sport)talenten naar boven kan halen!

Wie zijn wij
Onze scholen in Rotterdam en Breda zijn speciale scholen. Zowel visuele als mogelijke andere beperkingen van onze leerlingen vragen om aanpassing van het onderwijs.  
De school in Rotterdam lijkt in de eerste plaats een gewone school. Op deze school bieden we SO en VSO aan visuele beperkte leerlingen (enkelvoudig). Onze school in Breda richt zich specifiek op leerlingen met (ernstig) meervoudige beperkingen (gemiddeld IQ<35). Naast een visuele beperking hebben deze leerlingen een verstandelijke- en mogelijk bijkomende beperking.
Beiden scholen maken deel uit van Koninklijke Visio. Visio heeft ook schoollocaties in Amsterdam, Grave, Haren en Huizen. Naast Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal onderwijs biedt Visio tevens ambulant onderwijskundige begeleiding aan leerlingen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij zoeken
Visio zoekt een enthousiaste en creatieve leraar bewegingsonderwijs die affiniteit heeft met onze leerlingen (cluster 1). Je beschikt over een afgeronde opleiding aan de ALO (academie voor lichamelijke oefening) en hebt relevante werkervaring. Daarnaast is een afgeronde Master SEN opleiding of gelijkwaardige opleiding een pré.
In het onderwijsproces werk je vanuit hedendaagse onderwijsontwikkelingen. Je bent een teamplayer en kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast weet je op stimulerende wijze leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar te begeleiden en actief mee te laten doen.
Spreekt dit jou aan en ben jij een echte motivator en coach voor onze leerlingen? Dan moet je zeker solliciteren en ontvangen wij graag jouw brief en CV zo snel mogelijk!
Een dag meedraaien op een van de scholen behoort tot de sollicitatieprocedure.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een professionele werkomgeving voor 24 uur per week (wtf 0,6000) voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. De werkdagen zijn verdeeld over drie dagen. Op de locatie Rotterdam zijn de werkdagen woensdag en vrijdag. De werkdag in Breda is in overleg bespreekbaar.

Jouw salaris stellen we vast conform de CAO Primair onderwijs volgens schaal L11. Jouw functienaam is ‘Leerkracht’ in overeenstemming met ons functieboek.
 
Uiteraard zijn er aanvullende voorwaarden zoals een ruim aanbod in collectieve zorgverzekeringen, fietsplan en een grote diversiteit in opleidingsmogelijkheden via onze Visio Academie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen en sollicitatie 
Voor informatie kun je naar onze website gaan (www.visio.org) of contact opnemen met Ulco van der Ende (schoolleider Rotterdam, via telefoonnummer 088-5858337) of Rachel Kemperman (Schoolleider Breda, via telefoonnummer 088-5858200). Je reactie met curriculum vitae ontvangen wij graag vóór 19 november a.s. via www.werkenbijvisio.org.

Wil je weten hoe onze leerlingen leren klik dan alvast naar dit filmpje: https://werkenbijvisio.org/vacaturebeschrijvingen/vacaturebeschrijvingen-onderwijs
 
In aansluiting op de missie van Koninklijke Visio nodigen wij mensen met een visuele beperking uit om te reageren op onze vacatures.


Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.

 “In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd”.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.